Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Shailene Woodley se vraća na male ekrane
Shailene Woodley stiže na HBO kako bi upotpunila trio s Reese Witherspoon i Nicole Kidman u seriji "Big Little Lies"

I Shailene Woodley se vraća na male ekrane

Foto: PR Photos 

 Shailene Woodley započela je svoju karijeru na televizijskim ekranima, a sada se nakon strelovitog uspjeha u Hollywoodu vraća televiziji na velika vrata. Na malim ekranima Woodley će se pojaviti uz bok iskusnijih zvijezda Reese Witherspoon i Nicole Kidman u seriji Big Little Lies.

Serijal kojeg Kidman i Witherspoon produciraju za HBO pripremio je glasoviti scenarist David E. Kelley (Ally McBealPravda za sve). Big Little Lies je drama adaptirana prema istoimenom romanu Liane Moriarty u kojoj će Kidman i Witherspoon glumiti vodeće uloge.

Shailene Woodley pridružit će se glumicama u trećoj glavnoj ulozi serije. Serija Big Little Lies prati tri majke djece predškolske dobi i njihove živote u jeku tragičnog umorstva.

Woodley je započela glumačku karijeru kao djevojčica na malim ekranima. Glumila je u mnogim televizijskim serijama sve dok nije uhvatila prvu veću ulogu u američkoj tinejdžerskoj seriji The Secret Life of the American Teenager. Ubrzo nakon toga našla se na velikim platnima i svjetsku slavu pronašla kao Tris u vodećoj ulozi franšize Različita. Nastavak Pobunjena gledali smo ove godine, a treći dio trilogije gledat ćemo u ožujku 2016. godine.

Big Little Lies počinje s produkcijom u novoj godini, točnije u siječnju, a kada će dospjeti na televizijske ekrane još se ne zna. Još uvijek nije službeno objavljeno tko će režirati seriju, no navodno je nedavno Jean-Marc Vallée bio u pregovorima za tu ulogu. Povodom toga od HBO-a nema službenih izjava.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala