Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 5.12.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo zabavnu emisiju "Ja to mogu", napete avanture Sherlocka Holmesa, talk show Grahama Nortona i četiri izvrsna filma

TV Preporuke dana - Subota 5.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 5.12.

EMISIJE / SERIJE

Ja to mogu, HTV 1 u 20:05h
Druga emisija zabavnog showa "Ja to mogu" pokazat će nam može li osmero poznatih natjecatelja u samo sedam dana svladati potpuno novu vještinu. Tako ćemo vidjeti Tamaru Loos i Ivana Vukušića kako tehniciraju nogometnom loptom, Jelenu Glišić i Anu Majhenić kako plešu sambu, Marka Tolju i Lanu Jurčević kako žongliraju, ali i potpuno nezamislivu situaciju u kojoj će Davor Bilman i Slavko Sobin plesati oko štange.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:55h
Navodno najsigurniji sef opljačkan je već drugi put pa je Sherlock pozvan da dokuči tajnu provale. Prvi put pljačku je izvršila skupina vrhunskih kriminalaca, no kako se trenutno nalaze u zatvoru, policija ne može odgonetnuti tko bi mogao biti odgovoran ovog puta. Čak i Sherlock nije u stanu provaliti u sef pa je jasno da je grupa kriminalca u zatvoru povezana su skupinom koja je orobila sef.

Graham Norton i gosti, HTV 2 u 22:27h
Večeras kod Grahama gostuju: Jamie Dornan, zvijezda dugoočekivanog filma "Pedeset nijansi sive", glumica Julie Walters s novom dramom "Indian Summers" te Stephen Mangan s novom predstavom "Rules for Living". Pjesmu "Doing It" uživo će izvesti Charli XCX i Rita Ora.

FILMOVI

Kralj ribara, HTV 2 u 20:04h
Jedan od poznatijih filmova s početka devedesetih "Kralj ribara" je po svome žanrovskom određenju humorna drama, ali je u svojoj biti zapravo riječ o modernoj bajci. Prateći naizgled poremećena čovjeka u njegovoj potrazi za Svetim gralom, redatelj Terry Gilliam i scenarist Richard LaGravenese pokazuju kako je granica između normalnog i ludog prilično tanka te da se upravo na njoj mogu pronaći utjeha i razlozi za život. Film je osvojio daljnje tri oskarovske nominacije, a Mercedes Ruehl je i trijumfirala kao najbolja sporedna glumica.

Blitz, HTV 1 u 21:33h
Detektiv Tom Brant dobiva zadatak da stane na put serijskom ubojici čije su žrtve isključivo policajci. „Blitz", kako su ga nazvali, je monstrum koji nemilosrdno ubija jednog po jednog policajca, a što je najgore, ostavlja malo dokaza i ne može mu se ući u trag. Ubojica svaki put vješto izbjegava Tomove zamke, zbog čega iskusni inspektor gubi kontrolu i počinje preispitivati sam sebe.

96 sati, RTL u 22:10h
Liam Neeson je Bryan, iskusni tajni agent koji je odlučio prestati sa poslom kako bi mogao više vremena provoditi uz svoju mladu kćer, Kim (Maggie Grace). No kada iznenada primi poziv iz Pariza, u kojem mu šokirana Kim javi da su nepoznati ljudi upali u stan i napali njenu prijateljicu, on će morati iskoristiti sve svoje vještine kako bi spasio kćer prije nego je zauvijek izgubi.

Lovac na glave, Nova TV u 22:40h
Gerard Butler ("Gamer", "300") i Jennifer Aniston ("Marley & Me", "Love Happens") predvode glumačku postavu u priči o Milu, lovcu na glave koji saznaje da je njegov najnoviji zadatak ući u trag svojoj bivšoj supruzi Cass, novinarki koja se zbog vruće priče oglušila o propisanu jamčevinu...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala