Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 4.12.
Večeras smo za vas odabrali zabavne i napete emisije i serije te tri fantastična filma

TV Preporuke dana - Petak 4.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak 4.12.

EMISIJE / SERIJE

U dobru, zlu i kiču, RTL u 20h
Pratimo Rome na najvećem događaju sezone u konjičkom sportu, utrci „Grand National”, koja se održava svake godine na Aintree Racecource, u Liverpoolu.

Farma, Nova TV u 20:15h
Vidjet ćemo tko će od dvoje slugu, Miriam ili Ivice, dobiti više šibica od farmera te tako postati prvi duelist. Ne propustite doznati tko će osvojiti imunitet te tko će postati drugi duelist!

Big Brother, RTL u 20h
Proteklih dana u Big Brother kući se samo pjevalo i plesalo, ali kad se to radi zbog potrebe da se uspješno izvrši zadatak, onda taj ples i pjesma gube faktor zabave. No nakon 92 dana provedena u Kući stanari će u večerašnjoj live emisiji imati svojevrstan civilizacijski šok. Naime, svoje koreografije će izvesti na glavnoj pozornici Big Brothera, što znači da će nakon više od 13 tjedana vidjeti ljude koji nisu njihovi sustanari. Hoće li ih to zbuniti? Hoće li zaboraviti plesne korake i tekst?

Foyleov rat, HTV 2 u 21:59h
Michaela Kitchena ponovno gledamo u ulozi Christophera Foylea, višeg obavještajnog časnika britanske tajne službe Ml5, u novoj sezoni nagrađene serije Foyleov rat. Tri epizode prate Foyleove bitke u opasnom svijetu špijunaže u razdoblju britanske povijesti kad su politički i inozemni odnosi bili u krhkoj ravnoteži.

FILMOVI

Looper, HTV 1 u 20:05h
Joseph Simmons je član skupine ubojica koji sebe nazivaju Loopers  i rade za kriminalnu organizaciju u daljoj budućnosti. Njihovi šefovi vraćaju mete u prošlost, a posao ubojica je jednostavno ih ubiti i riješiti se tijela. Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji. Joe uživa u novcu i blagodatima svog posla no stvari se zakompliciraju kada shvati da je njegova sljedeća meta upravo on.... Joe iz budućnosti.

Utočište, Nova TV u 22:30h
Tajanstvena mlada žena stiže u mali grad u Sjevernoj Karolini. Njena nevoljkost da se pridruži zajednici poteže pitanja o prošlosti. Ona će polako skupiti hrabrost i započeti vezu s Alexom, udovcem sa dvoje djece. Ali mračne tajne počinju ugrožavati njen novi život.

Bourneova nadmoć, RTL u 23:45h
Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život. No nakon što je razotkriveno njihovo skrovište, Bourne odluči suočiti se sa svojom prošlošću, spasiti život voljene žene te spriječiti međunarodni incident.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala