Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko se vraća u trećoj sezoni Farga?
Tvorac serije Noaw Hawley u nedavnom razgovoru za EW nije otkrio detalje, ali je otkrio okviran plan nove sezone

Tko se vraća u trećoj sezoni "Farga"?

Jedna od boljih serija koja se trenutno prikazuje je serija Fargo, koja je napravila izvrsne stvari svojim formatom, povezujući sezone (i film) kroz teme i određene likove, usput donoseći nepovezane kriminalističke priče. Sada kada znamo da će se dogoditi i treća sezona jednostavno smo preznatiželjni da se ne zapitamo gdje će tvorac serije Noah Hawley odvesti priču i koji će se likovi pojaviti.

Hawley nije otkrio puno. Tek da će se treća sezone dogoditi "nekoliko godina nakon prve sezone", koja je bila smještena u 2006. godinu. U razgovoru za Entertainment Weekly Hawley je na pitanje o vraćanju likova u treću sezonu i potencijalnim tragovima u drugoj sezoni samo rekao:

"Možda... Bit će poveznica, na način na koji je prva sezona bila povezana s filmom i druga sezona povezana s prvom. No smatram da je dio zabave upravo otkrivanje takvih stvari i tu zabavu ne bih želio nikome oduzeti. Svakako će biti stvari koje će se povezati na nešto u našoj priči."

Fanovi znaju da druga sezona prati mladog Loua Solversona kojeg glumi Patrick Wilson, a u prvoj ga je sezoni glumio Keith Carradine. Ove sezone imali smo priliku u poznati mladu Molly, koju u odrasloj dobi glumi Allison Tolman. To su jedine poveznice između sezona što se likova tiče pa možemo pretpostavljati da će i treća nekako uključivati i njih. No postoje i drugi likovi koji bi se mogli vratiti. Kao na primjer Colin Hanks kao Gus Grimly, Bob Odenkirk u ulozi narednika Billa Oswalta ili možda Gary Valentine kao zamjenik Kudsen.

S nestrpljenjem čekamo jesen sljedeće godine kada stiže sljedeća sezona, a do tada je još ostalo par epizoda druge sezone koje nam možda otkriju što nas dalje čeka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala