Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nam otkriva prva najava šeste sezone Igre prijestolja?
Smrt, obezglavljivanje, uništenje, zmajevi, Bran, Jon... sve se to nalazi u 40-ak sekundi prvog teasera

Što nam otkriva prva najava šeste sezone "Igre prijestolja"?

Kada je peta sezona serije Igra prijestolja završila sa glavnim likom koji mrtav leži na tlu, nebrojeni su fanovi na društvenim mrežama izrazili svoje neslaganje, izjavljujući kako nikada više neće gledati seriju. No sljedećeg dana već je počelo odbrojavanje do nove sezone. Na taj način funkcioniraju fanovi Igre prijestolja još od prve sezone kada je Ned Stark (Sean Bean) ostao bez glave.

Sljedeće sezona najpopularnije HBO-ove serije sa prikazivanjem kreće tek sljedeće godine tako da se fanovi moraju toplo umotati da prežive zimu kako bi mogli gledati toplinu Westerosa na proljeće. No HBO zna koliko su fanovi nestrpljivi te su nam odlučili baciti kost u obliku kratkog teasera.

Kao što nas je HBO već naučio proteklih sezona, u prvom teaseru nismo dobili nikakve nove snimke iz nadolazeće sezone, samo iz prošlih. Cijeli se video sastoji od nasilja, zmajeva i dugih scena sa tragično ubijenim (ili možda ne?) Jonom Snowom (Kit Harrington). Ipak, sadrži i jednu novost. Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), kojeg baš i nismo imali prilike vidjeti u prošloj sezoni, govori: "Nemaju pojma što će se dogoditi."

Iako je nadolazeća sezona obavijena velom tajne, posebno zato što je prošla toliko odmakla od literarnog predloška tako da ni oni koji su pročitali sve knjige ne mogu točno znati što nas očekuje, ono što znamo jest da će se glumačkoj ekipi pridružiti Ian McShane u nepoznatoj ulozi i Max Von Sydow u ulozi Gavrana sa tri oka (Three-Eyed Raven), Branovog mentora.

No, što nas sve čeka saznat ćemo tek u travnju sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala