Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ron Burgundy upoznaje internet
Iako je rekao da neće raditi još jedan nastavak, Adam McKay se raspričao o planovima za "Anchorman 3"

Ron Burgundy upoznaje internet

Komedije Voditelj uzvraća udarac i Voditelj 2: Legenda se nastavlja mogli bi uskoro dobiti još jedan nastavak, iako se cijela priča još nalazi u povojima.

Adam McKay, koji je radio na scenariju i za original i za nastavak sa Willom Ferrellom, nedavno je objasnio svoju ideju za treći film franšize koji čak ni ne zvuči tako loše. Kada su ga pitali čime bi se mogao baviti Anchorman 3, McKay je otkrio kako želi Ronu Burgundyju predstaviti Internet i možda ga uključiti u rat u Iraku:

"Pričali smo o tome da napravimo jedan koji će se baviti rastom novih medija. Također sam mislio kako bi bilo cool da se Ron Burgundy nekako uključi u rat u Iraku. Malo smo se nabacivali s tom idejom no u nijednom trenu nije baš postalo ozbiljno. Svakako bi film bio o nekoj drugoj fazi medija...mislim da je to Internet. Jedino što bi do te faze Ron Burgundy bio poprilično star. Možda bi trebali napraviti film za desetak godina kada će Will dovoljno ostarjeti da ga možemo smjestiti u 1997. ili 1998."

Također je objasnio kako je poruka iza film Voditelj 2: Legenda se nastavlja - "satirično porijeklo modernih medija" - potpuno krivo shvaćena. "Napravili smo film kako bi pričali o tome kako je usmjerenost na gledanost i zaradu uništila izvjestiteljsko novinarstvo. Svidjela nam se ideja da je Ron Burgundy došao do toga. Mislim da se sa svakim filmom sve više igramo s tom idejom.", rekao je McKay.

S obzirom da je prošle godine McKay rekao kako nema namjeru snimati još jedan film pitanje je koja je zapravo sudbina još jednog nastavka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala