Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbizarnija teorija o filmu Sam u kući
Blagdanska sezona je počela, "Sam u kući" se ponovno prikazuje, a gledatelji nakon toliko gledanja stvaraju zanimljive teorije

Najbizarnija teorija o filmu "Sam u kući"

Internet je nepresušno vrelo raznih teorija. Tako je netko uspio pretvoriti obiteljski klasik Sam u kući u nešto puno zlokobnije sa dosta skrivenih poruka. Posljednja zanimljiva teorija predstavlja mogućnost da je Gus Polinski, kralj polke, nitko drugi no sam vrag.

Da, dobro ste pročitali. Na Redditu je jedan korisnik obrazložio tu teoriju, analizirajući ključnu scenu u klasiku iz 1990. u potrazi za skrivenim značenjima. On tvrdi kako je Kate McCallister (Catherine O'Hara), nakon što je izjavila da je spremna na sve kako bi stigla do sina (uključujući i prodavanje duše vragu - video u nastavku) zaista na kraju prodala svoju dušu u zamjenu za pomoć.

Lik kojeg je glumio John Candy navodno je demon prijelaza, demon koji sklapa dogovore sa ljudima kako bi preuzeo njihovu dušu. Ako želiš da se nešto dogodi na ovom svijetu, taj će ti demon to ispuniti u zamjenu za tvoje vječno prokletstvo. Zato je tako brzo ponudio Kate da joj pomogne.

Ova teorija također kao dokaz predstavlja mjesto događaja - aerodrom Scranton, pored kojeg se nalazi specifično raskrižje. Također, vrag navodno jako voli drvene puhačke instrumente tako da Gus nije svirao klarinet kako bi im skratio vrijeme na putu već zato što je slavio novi primjerak u svojoj zbirci prokletih duša.

Detaljnom analizom, naš je teoretičar zavjere došao i do poveznice sa poznatom pjesmom Rolling Stonesa Symphathy For The Devil, koja počinje sa "Please allow me to introduce myself" (Dopustite mi da se predstavim). Gus Polinski se na isti način predstavlja Kate nakon čega joj nudi pomoć.

Što mislite o ovoj teoriji?

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala