Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gremlini ipak dolaze, ali ne skoro?
Glumac Zach Galligan otkriva kako će novi film biti nastavak, a nikako neće biti remake izvornih "Gremlina"

Gremlini ipak dolaze, ali ne skoro?

 Nastavak sada već kultnog filma o simpatičnim Gremlinima, koji u dodiru s vodom postaju naprasite štetočine, u pripremi je već nekoliko godina. No, produkcija se još uvijek nije pomakla s mrtve točke, sudeći po informacijama koje su dostupne, odnosno nedostatku informacija. 

Ipak, za sada se još nije odustalo od snimanja novog filma, a planove za Gremline 3 otkrio je glumac Zach Galligan ovoga tjedna tijekom posjeta Velikoj Britaniji. 

U razgovoru s novinarima otkrio je kako će treći film biti pravi nastavak izvornih Gremlina, a nikako neće biti obrada filma. Osim glumca Zacha Galligana, koji je u originalnom filmu nosio glavnu ulogu dječaka Billyja Peltzera, u novom filmu sudjeluje i izvorni scenarist Gremlina Chris Columbus. Uz njih dvojicu na ovom projektu javlja se još i ime scenarista Carla Ellswortha (Noćni let, Crvena zora) čije sudjelovanje još nije potvrđeno.

Prema riječima Galligana Gremlini 3 neće biti nikakav reboot, remake ili nešto slično. 

Chris Columbus je otvoreno rekao da mu je prvi film vrlo blizak srcu i dokle god je on živ nikada se neće snimiti obrada. - nadodao je Zach Galligan.

Štoviše, planira se nešto poput Jurskog svijeta a radnja će se odvijati 30. godina kasnije, prenosi E! Online. Navodno će neki od izvornih glumaca reprizirati svoje uloge u Gremlinima 3. Ipak, Galligan je nadodao i to kako iskreno ne zna hoće li se i on pojaviti u nastavku, ali vjeruje kako za to postoji vrlo velika šansa. 

Za sada nema niti okvirnog datuma za početak produkcije filma, tako da nastavak ne očekujemo u bliskoj budućnosti. Ipak, nadamo se kako će još uzbudljivih vijesti stići uskoro. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala