Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 27.11.
Večeras smo osim novih epizoda napetih emisija i serija izdvojili akcijski film, dokudramu, romantičnu komediju i fantastičan triler

TV Preporuke dana - Petak 27.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15h
Dan je odabira duelista. Vidjet ćemo tko će između Josipa i Anne dobiti više šibica od farmera te tako postati prvi duelist. Netko će dobiti imunitet, a netko će pakirati svoje stvari jer odlazi u kućicu za dueliste.

Big Brother, RTL u 21h
Što se to dogodilo između Gorana i Steffani? Je li to samo Goranov očajnički pokušaj da zadrži Steffani u Kući još nekoliko dana te što će Đorđe i Lejla reći na novonastalu situaciju, saznat ćemo u narednim danima. Sigurni smo i da će se Antonija i Sky dotaknuti ove situacije u večerašnjoj emisiji uživo.

Kud puklo da puklo, Nova TV u 21:35h
Jack je odlučio kupiti od seljana šumu i tražiti koncesiju za lovište. Barbara i Sveto ga podrže i sazovu sastanak na kojem se Dario pobuni. U međuvremenu, Damir od Josipa saznaje za plan odbornika da provuku cestu kroz šumu, poludi i prekida sastanak. Jack u njemu prepozna saveznika i ponudi mu suradnju te ga upoznaje sa svojom kćerkom Meri koja mu vodi financije. Damir ju provodi kroz šumu dok Jack, zbog ceste, pregovara s Milicom. Krešo se sažali nad usamljenom Tinom te ju odluči pomiriti s Matom. Mate to ne primi dobro, izviče se na Tinu jer misli da ona stoji iza toga. Uvrijeđena Tina se ponovno vraća Kreši i poljubi ga. Katarina prihvaća posao u Zagrebu. Višnja misli da to nije dobra odluka pa zove Zdenku da obavijesti Damira o tome, a sve kako im se brak ne bi raspao.

Moderna obitelj, RTL2 u 22h
Cameron ne želi da medeni mjesec završi pa se trudi na sve načine produžiti romancu. Dunphyjevi se moraju pomiriti sa završetkom savršenog ljeta, no kada se Alex vrati s putovanja i kaos se vrati u kuću.

FILMOVI

Profesionalac, HTV1 u 20:03h
Bivši elitni agent Luke Wright (Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

Štrajk: Junakinja Gdanjska, HTV3 u 22:20h
Film prati Agnieszkin (K. Thalbach) život od ranih šezdesetih, kad je bila radnica u komunističkoj Poljskoj, slijede događaji koji su doveli do protesta sedamdesetih te rane osamdesete. Agnieszkin lik inspriran je dvjema ženama koje su bile aktivne u sindikalnoj borbi, to su Anna Waletynowicz i Alina Pienkowska.

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 22:35h
Ally je originalna moderna heroina. Inteligentna je, privlačna, zabavna i romantična – mlada žena koja pokušava otkriti vlastiti identitet kao i s kime bi trebala biti. Dok pokušava naći najboljeg "bivšeg" dečka, privuče ju članak u časopisu koji ujedno simbolizira nešto daleko intrigantnije: Ally u ovom trenu svog života nema supruga, ni posao, niti život kakvog je zamišljala. Na križanju je i pita se je li propustila što – ili koga – važnoga tijekom prošlih 10 godina.

Proročanstva, RTL u 23:45h
Kapsula, koji sadrži predviđanja učenika, za vrijeme otvaranja nove škole 1958. zakopana je na školskom posjedu. Umjesto crteža, jedna djevojčica predala je naizgled slučajno napisan niz brojeva. Na 50. godišnjicu otvaranja škole kapsula je iskopana kako bi nova generacija učenika mogla proučiti crteže. Mladi Caleb Koestler (Chandler Canterbury) zaintrigiran je pronađenim nizom brojeve te ih odnese svom ocu, profesoru Johu (Nicolas Cage). Proučavajući brojeve John zaključi da je dokument zapravo kodirana poruka koja sadrži točne datume, brojeve poginulih i koordinate svih velikih nesreća posljednjih pedeset godina. Štoviše, on uključuje datume još tri veliki katastrofe koje će se tek dogoditi, od kojih je posljednje proročanstvo povezno direktno s Johnom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala