Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što Jennifer Lawrence ima u planu?
Nakon završetka sage "Igre gladi" popularna glumica namjerava iskušati kako je biti iza kamere

Što Jennifer Lawrence ima u planu?

Jennifer Lawrence je odlučila unijeti malo promjene u svoju karijeru. 25-godišnja glumica posljednjih nekoliko godina vlada Hollywoodom. Postigla je nevjerojatne uspjehe, tri puta je nominirana za Oskara, od čega je jedan i osvojila. No njoj to nije dovoljno jer želi okusiti kako je biti i s druge strane kamere.

U nedavnom razgovoru sa časopisem Entertainment Weekly, koji ju je proglasio najboljim izvođačem ove godine, JLaw je otkrila kako bi željela režirati, a kako se čini već ima i potencijalni projekt.

"Potpisala sam za režiranje nečega što se zove Project Delirium - temelji se na nekom članku o psihološkom ratovanju tijekom 1960-ih, nešto kao eksperiment sa kiselinom koji je pošao po zlu.", rekla je popularna glumica.

Project Delirium temelji se na članku objavljenom u The New Yorkeru koji donosi priču o pukovniku Jamesu S. Ketchumu, vođi eksperimenta tijekom Hladong rata koji se sastojao od borbe protiv neprijatelja pomoću psihokemikalija. Tema zvuči dosta ozbiljno no Lawrence je rekla kako bi željela da njen redateljski prvijenac bude komedija tako da postoji mogućnost da se cijela ova priča pretvori u crnohumornu komediju. Ostale detalje za sada ne znamo.

Dok se Lawrence ne primi redateljske palice i dalje je možemo gledati na velikim ekranima. Posljednji nastavak Igara gladi - Šojka rugalica 2. dio trenutno se prikazuje i u našim kinima, a uskoro nas čeka još jedan zanimljiv projekt - film Joy, koji sa prikazivanjem kreće 25. prosinca no u naša će kina stići tek početkom veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala