Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith otkrio kako je postao filmska legenda
"Rekao sam svome menadžeru da želim postati najveća filmska zvijezda na svijetu", otkrio je Smith

Will Smith otkrio kako je postao filmska legenda

 
Neki ljudi postanu slavni doslovno preko noći, probudimo se i vidimo da se pojavio novi celebrity, iako ni sami nismo sigurni ni kako ni zašto. Drugi se pak godinama bore i grebu za uloge, prije nego dođu u društvo najvećih. Put Willa Smitha do slave bio je dugotrajan, ali mudar i metodičan. Promovirajući svoj nadolazeći film Concussion, bivši Princ iz Bel Aira progovorio je za magazin Hollywood Reporter o tome kako je postao najveća filmska zvijezda na svijetu.
 
 „Ja sam rekao svome menadžeru Jamesu Lassiteru da želim postati najveća filmska zvijezda na svijetu. A on je rekao 'Dobro. Hajdemo pogledati što to znači.' I otišao je i donio popis deset najvećih filmova svih vremena, listu filmova koji su ostvarili najveću zaradu i mi smo je pogledali. Gledali smo i koje su filmove gledatelji proglasili najboljima. I došli smo do zaključka da sve najbolje filmove povezuju tri ključne stvari: specijalni efekti, čudovišta i ljubavna priča. Pa smo krenuli u potragu za takvim filmovima“, rekao je Smith koji je u svojoj 25-godišnjoj karijeri prošao sve od sitcoma i manjih uloga do blockbustera.
 
 
Prema njegovu razmišljanju najveći uspjeh koji mu je donijela ova strategija bio je SF triler Ja sam Legenda iz 2007. godine u kojoj je on jedini glavni lik i to je sigurno uloga po kojoj je ostao zapamćen. Film je imao sve kriterije koje je Smith tražio, a i danas je ostao jedan od najvećih filmova.
 
Koliko će mu uspjeha donijeti Concussion, vidjet ćemo nakon njegove premijere na Božić, a sljedeće ljeto Smitha ćemo gledati u zločinačkom timu DC Comicsovog filma Suicide Squad

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala