Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fargo dobiva još jednu sezonu
Tvorac serije Noah Hawley spreman je i treći put se pozabaviti s novom pričom za Fargo

"Fargo" dobiva još jednu sezonu

Trenutno je prikazano više od pola druge sezone serije Fargo, a FX je već najavio kako će svoju seriju vratiti i za treću sezonu. Za sada prve dvije sezone nisu imale puno poveznica osim lokacije i nekoliko likova u različitim vremenima života. Tako da je pitanje čime bi se treća sezona mogla baviti.

Ono što za sada znamo jest da se tvorac serije Noah Hawley, zajedno sa izvršnim producentima Warrenom Littlefieldom, Joelom i Ethanom Coenom te Johnom Cameronom sprema vratiti za još jednu sezonu.

Za sada nema objavljenog datuma premijere, ne znamo tko će biti u glumačkoj ekipi niti kakva nas očekuje priča. Eric Schrier iz FX Networks samo je kratko izjavio: "Druga godina Farga je izvanredno dostignuće i, sudeći po Hawleyevom umijeću stvaranja priče, jedva čekamo doznati gdje će nas treća, potpuno nova verzija Farga odnijeti." Ta kratka izjava otkriva nam kako bi treća sezona također mogla biti potpuno samostalna, bez repriziranja uloga iz prve dvije.

Prva sezona počela je kao djelomična adaptacija istoimenog filma braće Coen iz 1996. godine te se razvila u svojevrsni nastavak. Druga je sezona smještena u određeni vremenski period, 1979. godinu, sa potpuno novom glumačkom postavom i novom pričom. Poveznica su likovi Loua Solversona (kojeg glume Keith Carradine u prvoj i Patrick Wilson u drugoj sezoni) i Molly Solverson, koja u filmu ima glavnu ulogu, a sada možemo vidjeti dio njenog djetinjstva i obiteljskog života. Možemo pretpostaviti kako će se na neki način i treća sezona baviti obitelji Solverson no za sada ništa službeno ne znamo.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala