Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen prvi trailer serije Legends of Tomorrow
Pogledajte video najnovije serije o superjunacima koja s prikazivanjem počinje u siječnju

Objavljen prvi trailer serije "Legends of Tomorrow"

Televizijska kuća CW objavila je prvi potpuni trailer svoje nadolazeće serije o superjunacima Legends of Tomorrow koja će svoju premijeru imati u ovogodišnjoj međusezoni u siječnju sljedeće godine.

Iako je ovo posve nova serija DC Comicsa u njoj ćemo gledati već poznate superjunake koji su se pojavljivali u serijama Arrow i The Flash poput Hawkgirl (Ciara Renee), Atoma (Brandon Routh), White Canary (Caity Lotz), Dr. Martina Steina (Victor Garber),Jaya Jacksona (Franz Drameh), Heata Wavea (Dominic Purcell) i Captaina Colda (Wentworth Miller), a od novih likova tu su Rip Hunter (Arthur Darvill) i Hawkman (Falk Hentschel).
 
 
Radnja serije smještena je u London 2166. godine, a ono što možemo vidjeti iz videa je da će naši superjunaci putovati kroz vrijeme, te se vratiti u 1975. godinu kako bi porazili besmrtnog zločinca Vandala Savagea (Casper Crump). U traileru vidimo i određena prepiranja među članovima tima, poput sukoba reinkarniranih ljubavnika Hawkmana i Hawkgirl, a Rip izgovara rečenicu „Vidio sam da je Čovjek od čelika umro, a Vitez tame pao. Cijeli svijet 21. stoljeća će patiti“, te njome najavljuje smrt dva najveća superjunaka. U videu se također pojavljuju Oliver Queen (Stephen Amell) i Laurel Lance (Katie Cassidy).
 
Legends of Tomorrow će svoju premijeru imati u četvrtak 21. siječnja u 20 sati, a prije toga nas u prosincu očekuju naizmjenični nastavci Arrowa i The Flasha koji će nas uvesti u novu seriju upoznajući nas sa zločincem Vandalom Savageom i poviješću Hawkmana and Hawkgirl. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala