Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 22.11.
Nedjelja je kao stvorena za odmaranje i uživanje u TV programu - provjerite što smo večeras odabrali

TV Preporuke dana - Nedjelja 22.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
U prošloj emisiji, Luka Bulić je transformacijom u velikana talijanske opere, Luciana Pavarottija, raznježio žiri, publiku i gledatelje pred malim ekranima, te odnio svoju treću pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato. I ovoga puta pred njim je nimalo lagan zadatak, a njegovo oružje bit će senzualnost i zavodljivost. "Nije mi jedan od lakših nastupa jer ja nemam tu zavodljivost mušku u sebi.", priznaje Luka kojega ćemo gledati u ulozi Marvina Gayea s pjesmom 'Sexual Healing'. Zasigurno jedan od najiščekivanijih nastupa večeri bit će onaj Renate Sabljak koja će gledatelje zabaviti kao Cee Lo Green s hitom 'Forget You'. Ivan Šarić postat će Nicki Minaj, a kako kaže, na početku je bio poprilično izbezumljen, no sada vjeruje u svoj nastup s pjesmom 'Super Bass'. Ivana Marić utjelovit će tamburaški sastav Gazde, a posebno je veseli to što će se vidjet kako izgleda s Markovom glavom. Osim Marvina Gayea, Cee Loa Greena, Nicki Minaj i Gazda, na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' naći će se i Rod Stewart, Ricky Martin, Magazin i Cameo u izvedbi Saše Lozara, Maje Šuput, Maje Posavec i Dušana Bućana.

Teški zločini, Doma TV u 21:40h
U slučaju u kojem u prvi plan izbijaju politička pitanja, Teški zločini teškom mukom sprečavaju curenje važnih i povjerljivih podataka. Da stvari budu još gore, socijalna služba dolazi do šokantnog otkrića u vezi s Rustyjem. Gostujuća zvijezda IAN BOHEN (Mladi vukodlak, Kraljevi bijega) pojavljuje se u ulozi Daniela Dunna. Kad nakon osam godina sud poništi presudu za ubojstvo, Tao je prisiljen preispitati svoje postupke u prošlosti. Rusty se bori ne bi li bio to što jest tijekom prvog izlaska s ocem, Danielom Dunnom (gostujuća zvijezda IAN BOHEN).

Da sam ja netko, HTV 1 u 21:44h
Producentica Nataša je superiorna u poslu, ali ne uspijeva zaustaviti rasap privatnog života. Zna da je teško bolesna i da će nakon porođaja živjeti još kratko. Zbližava se s posinkom kojeg je Marin posve zanemario. I dalje nema snage za susret s ocem. Bolest je prisili da sredi svoj život i, prije svega, da se pobrine za budućnost svoga nerođenog djeteta. Prije nego što zauvijek ode u inozemstvo, Nataša se mora suočiti sa svojom prošlošću...

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:50h
Sherlock pomaže kapetanu Gregsonu riješiti slučaj dvostrukog ubojstva, koje prema načinu počinjenja podsjeća na seriju ubojstava prije 13 godina. Za te davne zločine osuđen je Paulson Crewes, koji je još uvijek iza rešetaka. Štoviše, uhićenjem Crewesa, Gregson je primio velike zasluge. I dok Gregson pokušava otkriti tko imitira Crewesa, počinje se pitati je li uopće pravog čovjeka smjestio u zatvor. U međuvremenu, dok Sherlock radi na slučaju, Watson posjećuje kliniku za odvikavanje od droga na kojoj je boravio Holmes kako bi bolje upoznala zagonetnog čovjeka za kojeg radi.

FILMOVI

Opasan poziv, Doma TV u 20h
Dan prije najvećeg i najunosnijeg posla svoje karijere, Ivan Locke, uspješni građevinar i obiteljski čovjek, primi poziv koji će mu zauvijek promijeniti život.

Zatvorski krug, HTV 2 u 20:23h
Kada bivša zvijezda američkog nogometa Paul Wrecking Crewe (Adam Sandler) završi u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju, postaje glavni lik u planu dvoličnog upravitelja (James Cromwell) kojim želi zabaviti osoblje zatvora. Crewe mora sastaviti ekipu kažnjenika koji će se suprotstaviti sadističkim stražarima u napetoj utakmici američkog nogometa u zatvoru. Pridružuju im se legendarni trener Nate Scarborough (Burt Reynolds) i zatvorski domar (Chris Rock).

Igre gladi, RTL u 22:10h
U bliskoj budućnosti Sjedinjene Američke Države su propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom. Iz pepela se uzdigao Panem, država podijeljena na vladajući Kapitol i dvanaest okruga odakle se svake godine nasumično biraju po dječak i djevojčica koji se uživo na televizijskom prijenosu bore do smrti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala