Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO Preporuka tjedna
Predstavljamo Vam najzanimljivije naslove koji će se emitirati na HBO-u, HBO Comedyu i Cinemaxu u narednom tjednu

HBO Preporuka tjedna

Donosimo vam pregled što nas sve očekuje na programu u narednom tjednu od 20. do 27. studenog na kanalima HBO, HBO Comedy i Cinemax.

HBO – PREPORUKA TJEDNA

Petak 20.11. BANSHEE, sez. 3, ep. 4 u 21.05h
Redatelj: Magnus Martens Glume: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee 
Lucas Hood (Antony Starr) bivši je zatvorenik koji preuzme identitet šerifa amiškoga grada Bansheeja, gdje nastavlja s kriminalnim aktivnostima i ponovno se zbližava s bivšom ljubavnicom i partnericom u zločinu Carrie (Ivana Milicevic).

Subota 21.11. BESKRAJNA LJUBAV u 20.05h
Redatelj: Shana Feste Glume: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Robert Patrick
Beskrajna ljubav priča je o burnoj romansi tinejdžera Jade i Davida. Jadeini bogati roditelji ne odobravaju vezu s dečkom iz radničke klase te pokušavaju spriječiti njihovu romansu na svakome koraku.

Nedjelja 22.11. PINGVINI S MADAGASKARA u 20.05h
Redatelj: Eric Darnell, Simon J. Smith
Najveće i najsmješnije tajne ptice globalne špijunaže – Spika, Kompa, Rico i Pišta – udružuju snage s tajnovitom životinjskom organizacijom da spriječe zlog dr. Špricu da uništi svijet koji poznajemo.

Ponedjeljak 23.11. PREOSTALI, sez. 2, ep. 8 u 03h, pa u 20.05h
Kreatori: Damon Lindelof, Tom Perrotta Glume: Justin Theroux, Amy Brenneman, Chris Zylka, Liv Tyler
Kada dva posto cijeloga čovječanstva iznenada neobjašnjivo nestane, svijet pokušava shvatiti što trebaju poduzeti u vezi s tim – možda je riječ o biblijskom uznesenju, a možda i ne… Serija prati jedan gradić tri godine nakon toga događaja.

KRV I SUZE, sez. 1, ep. 3 u 21.05h
Redatelj: David Michôd Glume: Sarah Hay, Ben Daniels, Emily Tyra, Irina Dvorovenko, Damon Herriman
Mračna i iskrena serija bez ustezanja istražuje disfunkcionalnost i glamur svijeta baleta. Claire je lijepa, produhovljena i emocionalno duboko ranjena djevojka koja posjeduje urođenu nevinost i krhkost istodobno gajeći autodestruktivne sklonosti i golemu ambiciju.

Četvrtak 26.11. ANNABELLE u 20.05h
Redatelj: John R. Leonetti Glume: Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard, Kerry O'Malley
John je pronašao idealan dar za svoju trudnu ženu Miju – lijepu, rijetku starinsku lutku u bijeloj vjenčanici. Ali Mijino oduševljenje s Annabelle ne traje dugo. Jedne strašne noći, u kuću im upadnu članovi sotonskog kulta.

ZLOČIN MISLI: SLUČAJ POLICAJCA KANIBALA u 21.45h
Redatelj: Erin Lee Carr
Prozvan Policajac Kanibal, Gilberto Valle osuđen je u ožujku 2013. za planiranje otmice i jedenje mladih žena. Valle se branio tvrdnjom da je sve to bila maštarija; tužioci su uspjeli uvjeriti porotu u suprotno. Valle je čekao moguću doživotnu kaznu kada ga je redateljica Erin Lee Carr počela posjećivati u zatvoru. Nakon 22 mjeseca iza rešetaka njegova je osuda poništena u zapanjujućem preobratu...

Petak 27.11. BANSHEE, sez. 3, ep. 5 u 21.05h
Redatelj: Ole Christian Madsen Glume: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee
Lucas Hood (Antony Starr) bivši je zatvorenik koji preuzme identitet šerifa amiškoga grada Bansheeja, gdje nastavlja s kriminalnim aktivnostima i ponovno se zbližava s bivšom ljubavnicom i partnericom u zločinu Carrie (Ivana Milicevic).

HBO COMEDY – PREPORUKA TJEDNA

Petak 20.11. PRŽENI KRUMPIRIĆI u 18.25h
Redatelj: Dean Parisot Glume: Drew Barrymore, Catherine O'Hara, Luke Wilson, Jake Busey, Shelley Duvall
Trudna Sally (Drew Barrymore) nesvjesno se zaljubi u posinka (Luke Wilson) pokojnog oca svoje bebe te se mora nositi s njegovom ubojitom obitelji u ovoj otkačenoj komediji o ljubavi, ubojstvu, hamburgerima i prženim krumpirićima.

Subota 21.11. PREGLED PROTEKLOG TJEDNA S JOHNOM OLIVEROM, sez. 2, ep. 33 u 21.30h
Glume: John Oliver 
Jedna od najduhovitijih TV osoba posljednjih godina, stiže na HBO s showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.

Srijeda 25.11. PROFESORI u 22.50h
Redatelj: Pierre-François Martin-Laval Glume: Christian Clavier, Isabelle Nanty, Pierre-François Martin-Laval, Kev Adams, François Morel
Gimnazija Jules Ferry najgora je srednja škola u Francuskoj. Čak ni najbolji profesori nisu uspjeli to promijeniti. Kao posljednju slamku spasa, škola zaposli neobičan tim: najgore đake podučavat će najgori profesori.

Petak 27.11. SPREMNI ZA IGRU u 16.10h
Redatelj: Brian Robbins Glume: David Arquette, Oliver Platt, Scott Caan, Bill Goldberg, Rose McGowan
Dvojica fanatičnih fanova hrvanja gledaju kako im idol trpi naizgled ponižavajući poraz i odluče otputovati u Atlantu da ga razvedre. Saznaju da on uopće nije čovjek kojeg su idolizirali, ali unatoč tomu uspiju mu oživjeti karijeru.

CINEMAX - PREPORUKA TJEDNA

Petak 20.11. DVA KORAKA u 22.15h
Redatelj: Alex R. Johnson Glume: Beth Broderick, James Landry Hébert, Skyy Moore, Jason Douglas, Ashley Spillers
Nakon što je izgubio roditelje i nakon što su ga izbacili sa sveučilišta, James ode svojoj baki, no ona vrlo brzo zatim umre. Njegova loša sreća nastavi se kad se počne družiti s jednim prevarantom kojemu su žrtve lokalni umirovljenici.

Subota 21.11. SUDAC u 20.00h
Redatelj: David Dobkin Glume: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Billy Bob Thornton
Odvjetnik iz velikoga grada Hank Palmer vrati se u svoje rodno mjesto gdje je njegov otuđeni otac, gradski sudac, osumnjičen za ubojstvo. Krene razotkriti istinu, a usput se ponovno poveže s obitelji koju je napustio prije više godina.

KIRURG, sez. 2, ep. 6 u 22.00h
Redatelj: Steven Soderbergh Glume: Clive Owen, André Holland, Eve Hewson, Juliet Rylance 
U središtu serije Kirurg nalazi se bolnica Knickerbocker u centru New Yorka 1900-ih i njezini pionirski kirurzi, medicinske sestre i osoblje koji šire granice medicine u vrijeme zapanjujuće visoke smrtnosti i bez ikakvih antibiotika.

Nedjelja 22.11. FAVORIT IZ SJENE u 20.00h
Redatelj: James Napier Robertson Glume: Cliff Curtis, James Rolleston, Kirk Torrance, Miriama McDowell, Xavier Horan
Film je temeljen na stvarnoj priči o Genesisu Potiniju, sjajnom novozelandskom šahistu koji je patio od teškog bipolarnog poremećaja i borio se za budućnost djece iz siromašnih slojeva sve do svoje smrti 2011.

Ponedjeljak 23.11. OSUMNJIČEN u 20.00h
Redatelj: Peter Yates Glume: Cher, Dennis Quaid, Liam Neeson, John Mahoney, Joe Mantegna
Nakon što sudac Vrhovnog suda izvrši samoubojstvo, a njegovu tajnicu pronađu ubijenu, gluhonijemog muškarca uhite zbog njezina ubojstva. Za odvjetnicu mu dodijele javnu braniteljicu Kathleen (Cher), odlučnu da pronađe pravog ubojicu…

Srijeda 25.11. NEDJELJE KOD TIFFANYJA u 20.30h
Redatelj: Mark Piznarski Glume: Alyssa Milano, Eric Winter, Ivan Sergei, Stockard Channing, Kristin Booth
Uspješnu poslovnu ženu Jane (Alyssa Milano), zaručenu za naočita uspješnoga glumca, posjeti njezin imaginarni prijatelj iz djetinjstva i anđeo čuvar, Michael (Eric Winter), za kojeg ona uvidi da je stvaran i možda njezina prava srodna duša.

Petak 27.11. BEZ IMALO MILOSTI u 23.40h
Redatelj: Michele Alhaique Glume: Pierfrancesco Favino, Greta Scarano, Claudio Gioè, Adriano Giannini, Ninetto Davoli
Mimmo, 40-godišnji građevinski radnik i odani mafijin utjerivač, postane lovina kada zaštiti prekrasnu mladu kolgerlu Tanyu od šefova sadističkog sina Manuela.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala