Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alexandra Daddario je glavna ženska snaga Baywatcha
Nasljednica Nicole Eggert priključila se muškoj ekipi "Spasilačke službe" Dwayneu Johnsonu i Zacu Efronu

Alexandra Daddario je glavna ženska snaga "Baywatcha"

Foto: PR Photos

Alexandra Daddario dobila je glavnu žensku ulogu u filmskoj adaptaciji Baywatcha, popularne serije koja se prikazivala od 1989. do 2001. godine s Davidom Hasselhoffom i Pamelom Anderson u  glavnim ulogama.

Daddario će u ovom projektu glumiti uz legendarnog Dwaynea Johnsona koji je ujedno i producent filma i Zaca Efrona koji je za drugu glavnu mušku ulogu odabran još u kolovozu.
 
Spasilačka služba je u naše domove uvijek donosila ljeto, more i pješčane plaže, a i film nam obećava isto. Priča će pratiti veterana spasilačke službe (Johnson) koji je prisiljen udružiti se s mlađim spasiocem (Efron) kako bi spasili plažu od ekološke katastrofe.
 
 

IT'S OFFICIAL: Want to welcome the talented and gorgeous @alexannadaddario to the cast of #BAYWATCH for the role of "Summer". Alex is a one of kind woman (I know from experience) and can't wait for you guys to see her own the role. The female roles of #BAYWATCH have become extremely hot properties around Hollywood and as promised, the quality women we'll cast are stepping into these roles to have fun and make them iconic for the world to enjoy. The #BaywatchFamily so far consists of a tatted up bald guy named Rock, the cool, yet extremely unattractive @zacefron, the talented and gorgeous Alexandra Daddario...and some big casting announcements coming soon. And juuuuust wait til you guys see who we cast for the iconic role of "CJ Parker"....👀 #CueSlowMotionRunningDownTheBeach #WhosPuttingTanningOilOnMyBack? #OrMyFront #BAYWATCH 👊🏾🌊

Fotografiju objavljuje therock (@therock)

 
Johnson poznat pod nadimkom The Rock zaželio je novoj kolegici dobrodošlicu u tim objavom na svom Instagram profilu. „SLUŽBENO JE: Želim doborodošlicu talentiranoj i sjajnoj Alexandri Daddario u Baywatch tim za 'ulogu ljeta'. Alex je jedinstvena žena (znam iz iskustva) i jedva čekam da je vidite u ovoj ulozi“, stoji u potpisu zajedničke fotografije. 
 
Damian Shannon i Mark Swift potpisuju scenarij, a Seth Gordon će režirati film. Producenti Beau Flynn i Ivan Reitman su najavili početak snimanja za sljedeću godinu, a u kina bi trebao doći 2017. godine.
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala