Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Momoa dobiva svoju seriju
Khal Drogo iz "Igre prijestolja" dobiva glavnu ulogu u novoj Netflixovoj seriji "Frontier"

Jason Momoa dobiva svoju seriju

Jednostavno rečeno: Jason Momoa je zvijer! Od impresivnog fizičkog izgleda do mogućnosti da uputi prodoran pogled koji ledi krv u žilama, Momoa je stvorio lika koji je istovremeno dražesno divlji i beskrajno zastrašujuć. A čini se kako će i u nadolazećoj Netflixovoj seriji imati priliku nastaviti glumiti upravo tog lika.

Momoa je odabran za glavnu ulogu u nedavno najavljenoj Netflixovoj seriji Frontier. Najavljenih šest epizoda usmjereno je na trgovinu krznom u Sjevernoj Americi, krajem 19. stoljeća, uz fokus na dramu i krvoproliće koje dolazi uz taj period. Za razliku od Igre prijestolja, koja ga je proslavila, ali je imao slabu minutažu, Momoa će ovoga puta biti u centru zbivanja.

Svijet koji će ova serija donijeti opisan je kao "svijet u kojem se poslovni pregovori mogu riješiti upotrebom sjekire" i mjesto gdje se "deliaktni odnosi između plemena urođenika i Europljana mogu lako pretvoriti u krvave sukobe". Zvuči kao savršena lokacija za lika koji izgleda kao Momoa.

Momoa gradi svoju karijeru upravo na likovima koji imaju snažno plemensko porijeklo i povezani su sa prirodom. Od Khala Droge u Igri prijestolja, preko Conana Barabara i nadolazećeg superjunačkog filma Aquaman gdje ima naslovnu ulogu.

Što se tiče serije Frontier, za sada znamo da redateljsku palicu drži Brad Peyton, redatelj San Andreasa, a uz Momoau, u seriji će se naći i Alun Armstrong, Landon Liboiron, Zoe Boyle, Allan Hawco i Jessica Matten. Točan datum kada će se serija pojaviti na Netflixu još nije poznat, ali navodno bi trebala izaći tijekom 2016. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala