Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte kako će izgledati film Čudesne zvijeri i gdje ih naći
Uz fotografije i kratki sinopsis filma sve više saznajemo o svijetu "Čudesnih zvijeri"

Pogledajte kako će izgledati film "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

 Knjiga J.K. Rowling, točnije priručnik za Hogwarts, Čudesne zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Where To Find Them) osmišljena je u obliku enciklopedije u kojoj su pobrojane sve zvijeri čarobnjačkog svijeta kojeg smo upoznali preko Harry Pottera. Zbog navedene koncepcije knjige mnogima je bilo teško zamisliti kako bi filmska adaptacija trebala izgledati. 

 No, u sposobnim rukama autorice J.K. Rowling konkretna piča se polako iskristalizirala. O adaptaciji smo do sada znali samo da je radnja smještena u 1920-te, u New York i da Eddie Redmayne glumi Newta Scamandera, autora priručnika po kojem je film dobio ime.

Uz nekoliko fotografija koje oslikavaju film, objavljen je i kratki sinopis filma koji zvuči magično uzbudljivo. Newt Scamander sa svojim starim kovčegom dolazi u New York, gdje upoznaje čitav niz magičnih i nemagičnih likova. Čarobnjaci u SAD-u žive potpuno skriveni od pogleda običnih ljudi, štoviše postoje i lovci na čarobnjake.

Ne samo da je Newt Scamander u potrazi za novim magičnim bićima, već i njegov kovčeg skriva čitavu paletu "pospremljenih" magičnih i ugroženih zvijeri. Naizgled obični kovčeg je naime veći iznutra nego izvana, a unutar njega se kriju običnim ljudima nepoznata bića. Newt upada u nevolju kada ta bića pobjegnu iz kovčega. 

U New Yorku Newt Scamander upoznaje Porpentinu ili skraćeno Tinu, koju glumi Katherine Waterston, njezinu sestru  Queenie (Alison Sudol) i prvi bezjački glavni lik u Potterovom svijetu, Jacoba Kowalskog (Dan Fogler) koji se upoznaje s magičnim svijetom kada upozna Newta.

Priču će zakoplicirati Mary Lou (Samantha Morton), uskogrudna čelnica grupe koja progoni vještice i čarobnjake. Njezinog sina Credencea glumit će Ezra Miller, dok će Gravesa, desnu ruku predsjednika američkih čarobnjaka, glumiti Colin Farrell.

Ostatak glumačke ekipe uključuje Jona Voighta, Gemmu Chan, Rona Perlmana i Carmen Ejogo. Scenarij koji je pripremila sama autorica J.K. Rowling režirat će David Yates. Prvi dio Čudesnih zvijeri u kinima očekujemo 18. studenog 2016. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala