Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 15.11.
Ove nedjelje uživajte u novim nastavcima zabavnih emisija i serija te u fantastičnim filmovima koje smo za vas izdvojili

TV Preporuke dana - Nedjelja 15.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Deveta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi još uzbudljivih i nevjerojatnih transformacija. Tročlanoj postavi žirija ovoga puta pridružit će se glumica Sanja Vejnović koju trenutno gledatelji Nove TV gledaju u seriji 'Kud puklo da puklo'.  Pobjednicu prošle emisije, Maju Posavec, ovoga puta gledat ćemo kao Ivana Dečaka iz grupe Vatra, Renatu Sabljak kao Bonnie Tyler, Ivanu Marić kao Nelly Furtado, a Sašu Lozara  vidjet ćemo u ulozi pjevača Louisa Prime. Zanimljivo će svakako biti vidjeti nastup Ivana Šarića kao Michalea Jacksona te Maje Šuput kako Lady Gage, a ne propustite ni Luciana Pavarotija, odnosno Luku Bulića i Zdravka Čolića kojega će utjeloviti Dušan Bućan.

Da sam ja netko, HTV 1 u 21:47h
Alzheimerova bolest Ivesinog oca Ivana sve je izraženija. Zatječu ga kako pleše po opasnoj prometnici, ponaša se djetinjasto i zamišlja da je u vremenu kad se brinuo za malu Ives. Ivesina nemoć kulminira kada je otac više ne prepoznaje. Poražena u pokušaju da mu pomogne, jedino rješenje vidi da oca smjesti u dom za starije osobe. Kada nađe staru filmsku vrpcu na kojoj je snimljena s ocem kad je bila dijete, Ives shvati da njezin bolesni otac stalno oponaša te sretne trenutke iz prošlosti. Ona konačno prihvaća stvarnost i nalazi put do osobe koja joj je najvažnija u životu.

Otac Brown, HTV 2 u 22:50h
U obližnjoj je vojarni legendarnim slomljenim mačem počinjeno ubojstvo koje će velečasnog Browna nagnati da istraži drugo ubojstvo, kod Dunkerquea prije 13 godina.

FILMOVI

Vraćanje duga, Doma TV u 20h
Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera (M. Gibson) upuca partner Val (G. Henry) ostavljajući ga da umre i bježi s njegovom ženom Lynn (D. K. Unger). Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u osvetu, tražeći ono što mu pripada.

Crvena zora, HTV 2 u 20:19h
Film opisuje napad na SAD od strane komunističkih snaga iz Rusije i Kube, početkom osamdesetih i pokušaj male grupe iz gradića na srednjem zapadu da se odupre invaziji. Sovjetske i Kubanske trupe započinju iskrcavanje na nogometno igralište u srednjoj školi Colorado. U sekundi, paratrupe zauzimaju školu i pošalju grupu tinejdžera u planinu. Naoružani samo lovačkim puškama, pištoljima, strijelama i lukovima, tinejdžeri se bore da prežive, a KGB patrole pokušavaju ih uhvatiti.

Sinovi Katie Elder, HTV 3 u 20:55h
Dječaci iz obitelji Elder okupljaju se na sprovodu majke. Najstariji John je poznati plaćeni ubojica kojeg nevolje sljede gdje god pođe. Sinovi odlučuju povratiti svoj stari ranč koji je njihov također pokojni otac izgubio na kartama pod sumnjivim okolnostima.

Sudar titana, Nova TV u 22:50h
Rođen kao bog, ali odgojen kao čovjek, Perzej (Sam Worthington) je nemoćan spasiti svoju obitelj od Hada (Ralph Fiennes), osvetoljubivog boga podzemlja. Kako više nema ništa za izgubiti, Perseus dobrovoljno postaje vođa opasne misije protiv Hada prije nego što on pokuša preuzeti vlast od Zeusa (Liam Neeson) i doslovno otvori pakao na Zemlji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala