Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Za završnicu Igra gladi pripremite se uz Vip i B.net videoteku
Ne propustite pogledati prva tri nastavka globalnog fenomena "Igre gladi" za samo 5 kuna po naslovu!

Za završnicu "Igra gladi" pripremite se uz Vip i B.net videoteku

Ususret finalnom nastavku globalnog fenomena Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio, Vip i B.net videoteka svojim korisnicima osigurava pravu filmsku poslasticu – pogledajte prva tri nastavka epske franšize Igre gladi, Igre gladi: Plamen i Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio za samo 5,00 kuna po naslovu!

Što je još potrebno reći o najpopularnijoj filmskoj franšizi na svijetu? Četiri nastavka koja se temelje na knjigama, izvrsna glumačka postava s originalnom filmskom radnjom od koje ostajete bez daha! No sigurni smo da postoje stvari koje ne znate o ovom svjetskom fenomenu zvanom Igre gladi

Nagađa se da je Panem smješten u postapokaliptičnoj sjevernoj Americi, za čiji je neobičan izgled zaslužno razorno djelovanje mora. Lokacija Capitola je Rocky Mountains, Colorado, dok je Okrug 12, rodni kraj glavne junakinje Katniss, negdje u Appalachian planinama – Kentucky ili zapadna Virginia.  

Za potrebe snimanja filma Igre gladi, Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence, svoju prirodno plavu kosu bili su primorani bojati u smeđe, dok je Josh Hutcherson, prirodno tamnije kose, svoju kosu bojao u plavu boju.
 
 
Igre gladi je prvi film koji je zaradio preko 400 milijuna dolara u Americi, a da nije bio pod produkcijom šest velikih studija - Fox, Disney, Paramount, WB, Columbia ili Universal.
 
Glavna glumica, Jennifer Lawrence, je izjavila za jedan intervju kako je prihvatila ulogu Katniss Everdeen zbog toga što se divi njezinoj osobnosti i duhu.
 
Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence su izjavili kako su prije scena ljubljenja namjerno jeli hranu punu češnjaka ili tunu.
 
 
Iako mrzi pjevati, Jennifer Lawrence je otpjevala dionicu u pjesmi The Hanging Tree, koja je diljem svijeta postala broj 1 na iTunes Sales Chart-u.
 
U trećem nastavku poznate svjetske franšize, Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio, predstavljeno je čak 10 novih likova.
 
Prisjetite se prijašnjih nastavaka – Igre gladi, Igre gladi: Plamen, te Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio uz Vip i B.net videoteku za samo 5,00 kuna po iznajmljenom nastavku! Ne propustite pogledati finalni nastavak globalnog fenomena, Igre gladi: Šojka rugalica 2. Dio pretpremijerno od 18. studenog u CineStaru!  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala