Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Da Vincijevi demoni na FOX televiziji!
Ne propustite: Serija koja je stekla obožavatelje diljem svijeta - nedjelja, 8. studenog u 22:00 na FOX televiziji

Treća sezona serije Da Vincijevi demoni na FOX televiziji!

David S.Goyer, jedan od najpoznatijih scenarista Hollywooda, proslavio se Batman trilogijom, blockbusterom Superman: Čovjek od čelika i filmovima o mnogim drugim superjunacima.

Leonardo da Vinci kao mladi superjunak koji je zaista živio inspirirao ga je na potpuno nov način: "Gradeći lik mladog Leonarda, odradili smo goleme količine istraživanja i većina likova koji se pojavljuju su stvarni, samo su njihovi karakteri podebljani fiktivnim detaljima. Nikada do sad nisam imao priliku raditi na stvarnom junaku svog vremena."

Treća sezona povjesno fantastične drame, priča je turbulentnim mladenačkim danima Leonarda da Vincija (Tom Riley). Heroj, naoružan samo svojom genijalnošću, riskira život pokušavajući spriječiti svjetske katastrofe svojim izumima.

Detalji o bogatom i burnom životu mladog Leonarda Da Vincija otkrivaju portret čovjeka izmučenog darom nadljudske genijalnosti. Kao heretik čija je namjera razotkriti laži religije i pobunjenik koji želi srušti elitističko društvo, prezren je i u stalnom sukobu sa onima koji njegov intelekt najviše trebaju i iskorištavaju. Kao nezakoniti sin koji žudi za tim da ga otac prizna, ostaje zauvijek nesretan i sa osjećajem da nigdje ne pripada.

Svu svoju energiju ulaže u vizionarske ideje o boljem i naprednijem svijetu, u izume koji će promjeniti svijet i u svoje slike.

U trećoj i finalnoj sezoni serijala, Leonardov svijet se ruši zbog izdaje i krađe njegovog izuma - oružja sa kojim su Turci napali grad Otranto. Njegova patnja zbog izdaje i smrti bližnjih neizdrživa je i vodi ga u propast. Suočen sa neizvjesnom budućnosti, umom punim dvojbi, ne odustaje od pokušaja da učini sve kako bi donio istinu i svjetlo u mračnu eru u kojoj živi.

U glavnim ulogama: Tom Riley kao Leonardo da Vinci,  Laura Haddock kao Lucrezia Donati, Blake Ritson kao grof Girolamo Riario, Elliot Cowan kao Lorenzo de' Medici, Lara Pulver kao Clarice Orsini...

Obavezno pogledajte - 3. epizoda, 3. sezone megapopularne serije Da Vincijevi demoni - nedjelja, 8. studenog na FOX televiziji!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala