Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Petak 6.11.
Večerašnji program nudi za svakog ponešto od čega smo izdvojili serije, reality emisije i četiri fantastična filma

TV Preporuke - Petak 6.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15h
Na dan odabira duelista, među farmerima vlada poprilična napetost. Koga se riješiti s farme, koga zadržati, tko najmanje pridonosi farmi – sve su to pitanja koja se vrte farmerima u glavi. Vidjet ćemo tko će od ovotjednih sluga – Miriam i Josipa završiti kao prvi duelist, a tko će biti izabran od farmera za drugog duelista?

Big Brother, RTL u 21h
Ovaj tjedan ponovno je bio pun iznenađenja. Ono najveće dogodilo se u srijedu kada se vratila Steffani i odmah krenula provocirati Ervina. Kakve nas sve novosti očekuju saznat ćemo večeras!

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:58h
U zraku se osjeća promjena kad Oxford stegne zimska hladnoća. Detektiv Endeavour Morse i inspektor Fred Thursday imaju dva slučaja: dječak Tommy Cork nestao je iz razorenog doma, a tijelo propalog novinara Erica Pattersona završilo je na željezničkoj pruzi u tajnovitim okolnostima. Pokojnik se raspitivao o građevinskoj tvrtki povezanoj s oksfordskom policijom koja bi trebala graditi na zemljištu bivšeg popravnog doma. Bijeg sitnog kriminalca iz zatvora otvorenog tipa izaziva lančanu reakciju i zaprijeti otkrivanjem tajni koje bi mnogi htjeli duboko zakopati. Endeavour i Thursday nastoje razotkriti moćnu mrežu tajni i laži tresući usput stupove oksfordskog društva. Tragedija prijeti.

Crna lista, HTV 1 u 22:57h
Tinejdžer-haker koji se predstavlja kao kibernetički terorist s Crne liste zaprijetio je Washingtonu. Liz istražuje Jolenein nestanak i sve je bliže otkrivanju Tomove tajne. Nakon što su Liz i Ressler u olupini automobila pronašli nacrte centrifuga za nuklearne pogone, mjesto zločina preuzeo je i zaštitio tim agenata Nacionalne sigurnosne agencije koji tvrde da je žrtva radila na tajnom kibernetičkom oružju poznatom kao Skeleton Key. Budući da je prototip oružja ukraden, Red se u pratnji Resslera i Meere uputio u Bjelorusiju. Kad FBI upadne u restoran u kojem su se Red i Ivan sastali, Red se pretvara da ubija Resslera kako Ivan ne bi ništa posumnjao. Red pritisne Ivana da mu kaže što je s prototipom oružja, no Ivan tvrdi da nije on taj koji ga je ukrao, već da je to učinio varalica kojeg je Aram identificirao kao Harrisona Leeja, 17-godišnjeg srednjoškolca i kompjuterskog genija.

FILMOVI

Grimizno zlato, HTV 3 u 22:22h
Hussein je dostavljač pizze i svaki se dan suočava s društvenom nepravdom. Jednog dana u izgubljenoj torbici otkrije račun sa svotom od koje mu se zavrti u glavi. Ne može shvatiti kako netko može toliko potrošiti na ogrlicu, svjestan da sa svojom plaćom to nikada neće moći. Dodatno ga je dotuklo što njemu i prijatelju Aliju nije dopušten ulaz u draguljarnicu samo zbog njihovog izgleda...

Debela mama: kakav otac, takav sin, Nova TV u 22:25h
U trećem nastavku urnebesno smiješnog serijala „Kuća debele mame“, FBI agent Malcolm Turner zajedno će se sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom prerušiti kako bi upali u umjetničku školu za djevojke gdje moraju pronaći misterioznog ubojicu zločin kojem je Trent svjedočio, prije nego isti pronađe njih.

Nova policijska priča, HTV 1 u 23:43h
Viši policijski detektiv iz Hong Konga Chan Kwok-wing (J. Chan) danas je tek sjena nekad višestruko odlikovanog čuvara zakona. Svakodnevno se opija i ne može zaboraviti što mu se dogodilo na dužnosti prije godinu dana kada su mu stradali kolege u akciji hvatanja bande mladih pljačkaša za što je okrivio samoga sebe. U međuvremenu policija nije uspjela stati na kraj objesnim kriminalcima iz bogataških obitelji predvođenim Joeom (D. Wu). Unatoč svemu Chan stane uz bok svog novog partnera Franka (N. Tse) kako bi napokon uhvatio Joea i suradnike i tako se riješio balasta prošlosti koji mu je gotovo uništio svakodnevni život.

Svetac, RTL u 23:55h
Simon Templar (Val Kilmer) nema pravu obitelj, svoj dom, pa čak ni pravo ime. Diljem svijeta poznat je i kao Svetac, zbog toga što često sebi kreira lažne identitete pod imenima katoličkih svetaca, te i kao jedan od najuspješnijih i najlukavijih svjetskih lopova. Okretan, zavodljiv i majstor prerušavanja, Simon je sposoban nadmudriti policiju uvijek iznova. Kao slijedeći zadatak, koji mu je dodijelila ruska mafija, mora ukrasti formulu za stvaranje potencijalno iznimno opasne energije hladne fuzije od znanstvenice Emme Russell (Elisabeth Shue), u koju se, međutim, zaljubi. Sada, Simon i njegova nova ljubav moraju smisliti način za prevariti nekoga mnogo opasnijeg od policije, a to su nemilosrdni mafijaši.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala