Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirjana Hrga otišla s Nove TV!
Hrga se fura na sveticu, pa kaže da iz svoje zlatne doline odlazi zbog "previše žutila"

Mirjana Hrga otišla s Nove TV!

Mirjana Hrga, jedno od zaštitnih lica Nove TV, odlučila se nakon pet godina zahvaliti šefovima i napustiti Novu TV, prenosi Jutarnji list. Odluka je odjeknula kao bomba u novinarskim krugovima, no na Novoj TV i nisu previše iznenađeni, jer se novinarka u nekoliko navrata na uredničkim kolegijima žalila na - previše žutila. Kako je Nova TV odlučila i dalje biti "žuta kao sunce", Mirjana je svoju poslovnu sreću odlučila potražiti negdje drugdje.

"Istina je da sam zatražila sporazumni otkaz s Novom TV", potvrdila je Hrga Jutarnjem listu, dok je direktorica Informativnog programa Iva Gačić bila nešto manje precizna: "Točno je da smo s Mirjanom Hrgom razgovarali o njezinu odlasku s naše televizije, ali još uvijek nismo finalizirali kada će se to dogoditi".

Podsjetimo, Mirjana Hrga prešla je 2003. godine s HRT-a na Novu TV, na kojoj je vodila Dnevnik, vlastitu emisiju "Epicentar" (od koje je navodno sama odustala) te desetominutni užas zvan "10 do 8" u kojem je u nekoliko navrata dovela u pitanje svoj novinarski integritet. Gledatelji najviše pamte sramotan intervju s Vlatkom Pokos nakon kojeg je bivša Radeljakova supruga ispljuvala Novu TV, a gledateljima je servirano neviđeno preseravanje koje se prepričavalo tjednima.

Za Hrgom je nesumnjivo počela opaka bitka - hoće li se vratiti u kuću iz koje je potekla ili će nove poslovne uzlete pokušati napraviti na RTL Televiziji? Poznavajući je, na odgovor nećemo dugo čekati. Ima ona već "asa u rukavu".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala