Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 31.10.
Večeras otkrijte tko će biti prva hrvatska Zvjezdica, "Kuda idu divlje svinje" i tko će napustiti Farmu, ili uživajte u super filmovima

TV Preporuke dana - Subota 31.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 31.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
Meri Andraković, Lana Rubelj, Marin Bulić, Gabriela Bonić, Lovro Ivić, Iva Prgić, Kornelija Petak, Mia Negovetić, Nina Abramović Dimec, Đana Smajo, Leilani Cammisa i Antea Kavelj prošli su u finale 'Zvjezdica'. Među njima se krije i pobjednica ili pobjednik prve sezone showa. Tko će to biti saznajte večeras!

Kuda idu divlje svinje, HTV 3 u 20h
Radnja se zbiva u okolici Zagreba, od 1941. do kraja 1943. godine. U središtu radnje su dvije suparničke grupe krijumčara: jednu, slabiju, čine braća Gavran-Crni Rok, koji je među braćom neosporni vođa, Šarac i Plik, a drugu, jaču, čine arogantni vođa Veriga, nespretni potrčko Moljac te razbijači Romel i Grizl. Osim s Verigom, braća Gavran se sukobljavaju i s Nijemcima i s ustaškim redarstvom.

Maestro, HTV 1 u 20:05h
Dvoje pjevača i dvoje glumaca u pretposljednjoj emisiji "Maestra" bore se za ulazak u finale. Pritisak na studente-dirigente još je veći jer u ovoj emisiji uz orkestar dobivaju i soliste što je veliki izazov i za profesionalnog dirigenta. Tako će Jelena Miholjević ravnati uz solista na violončelu Branimira Pustičkog, Mili Kekinu na pozornici pridružit će se sopranistica Ivana Garaj-Korpar, Borko Perić dirigirat će uz pijanisticu Srebrenku Poljak, a Jelena Radan i klarinetist Domagoj Pavlović završit će natjecateljski dio emisije.

Farma, Nova TV u 20:45h
Ove subote gledatelje očekuje još jedan dvoboj, nakon kojega će Farmu napustiti još jedan farmer. Tko će to biti, ne propustite doznati!

FILMOVI

Kraljevstvo izlazećeg mjeseca, HTV 2 u 20:41h
Dvoje će se mlađahnih "ljubavnika" uputiti u nepoznato i izazvati pravi kaos u svom lokalnom mjestašcu. Cijela će se zajednica dignuti na noge i krenuti u potragu za odbjeglim tinejdžerima. Gdje i kada će ih pronaći?

Krojač Paname, HTV 1 u 21:13h
Britanski špijun Andy Osnard (Pierce Brosnan) stiže u Panamu po kazni zbog neprimjerenog ponašanja. Upoznavši povučenog krojača dvojbene prošlosti, Harryja Pendela (Geoffrey Rush), uvijek oportunistički Osnard pokušava se domoći informacije koja će ga vratiti u milost naredbodavaca. Iskorištavajući činjenicu da je Pendel u velikim dugovima, Osnard počinje svoju shemu ucjenjivanja, ujedno se pokušavajući dočepati Pendelove supruge, Louise (Jamie Lee Curtis). Uskoro Osnard šalje prve informacije agenciji MI6, ne shvaćajući da su Pendelove tajne zapravo potpune izmišljotine…

Otmica Metroa 123, Nova TV u 22:10h
Grupa naoružanih otmičara predvođena suludim (ili briljantnim, ovisi o gledištu) Ryderom (John Travolta) otima lokomotivu podzemne željeznice s dvadesetak putnika i zahtjeva od gradonačelnika New Yorka otkupninu od deset milijuna dolara u roku sat vremena. Taj zahtjev pretvorit će radni dan dipečera Waltera Garbera (Denzel Washington) koji je preuzeo otmičarev poziv, u noćnu moru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala