Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Studeni uz HBO
HBO u studenome donosi premijere blockbustera "Noć u muzeju: Tajna grobnice", "Susjedi iz pakla", "Prljavi novac" i "Pingvini s Madagaskara"

Studeni uz HBO

 
Home Box Office i u studenome nam donosi premijere Hollywoodskih blockbustera, ekskluzivne premijere novih epizoda serija iz originalne HBO i Cinemax produkcije, te za Oscara nominiranih dokumentaraca i premijernih specijala. 

PREMIJERE HOLLYWOODSKIH BLOCKBUSTERA
 
Noć u muzeju: Tajna grobnice (Night at the Museum: Secret of the Tomb) na HBO stiže već 1. studenog, u udarnom terminu od 20.05h. Pripremite se za najluđu i najpustolovniju noć u muzeju dosad, u kojoj Larry (Ben Stiller) putuje svijetom, udružuje omiljene i nove likove i kreće na epsku misiju da spasi magiju prije nego što ona zauvijek iščezne. Glume: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan i Ricky Gervais.
 
Komediju Susjedi iz pakla (Neighbors) gledatelji mogu pogledati 8. studenog u 20.05h. Na prvi pogled Mac (Seth Rogen) i Kelly (Rose Byrne) žive američki san – imaju preslatku kćer i divnu novu kuću u predgrađu. Ali kad se do njih dosele ludi novi susjedi, njihov se normalan život raspadne…
 
Premijera krimi-drame Prljavi novac (The Drop) očekuje vas 15. studenog u 20.05h. Tom Hardy i James Gandolfini igraju šankera i menadžera bruklinskog bara. S vremena na vrijeme bar služi za dostavu novca bandi, ali postoji nešto što se nikad ne smije dogoditi: da vas opljačkaju...
 
 
Pingvini s Madagaskara (The Penguins of Madagascar) 22. studenog u 20.05h na HBO donose ludu animiranu avanturu. Najveće i najsmješnije tajne ptice globalne špijunaže – Spika, Kompa, Rico i Pišta – udružuju snage s tajnovitom životinjskom organizacijom da spriječe zlog dr. Špricu da uništi svijet koji poznajemo.
 
Kraj mjeseca - 28. i 29. studenog, na HBO-u je rezerviran za Vikend uz Hobita. Drugi dio trilogije slavnog Petera Jacksona Hobit: Smaugova pustoš (The Hobbit:The Desolation of Smaug) biti će emitiran u subotu, u 20.05h, a premijera trećeg za Oscara nominiranog nastavka - Hobit: Bitka pet vojski (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) zakazana je sutradan u isto vrijeme – nedjelja u 20.05h. 
 
Studeni na HBO Comedy donosi filmsku priču nominiranu za Zlatni globus - Knjiga života (4. studeni u 10.35h), komediju Tammy (6. studenog u 20.00h), zabavnu akcijsku avanturu, nominiranu za 2 Oscara - Čuvari galaksije (9. studenog u 10.30h) i druge brojne naslove. 
 
Na Cinemaxovom meniju u studenom, nalazi se ukusna mješavina filmskih žanrova, zvijezda, nagrađivanih naslova, poznatih filmskih klasika… Chappie (Chappie, 10. studenog u 23.00), Sudac (The Judge, 24. studenog u 20.00h), Warm Springs (14. studenog u 20.00h), Prisluškivanje (The Conversation, 6. studenog u 20.00h), Bijeg iz Alcatraza (Escape from Alcatraz, 13. studenog u 20.00h). U studenom nikako nemojte propustiti Preporuku mjeseca, posvećenu filmovima Woodyja Allena
 
PREMIJERE SERIJA 
 
U mjesecu pred nama oprostit ćemo sa serijom Direktno (Blunt Talk) čiju posljednju, desetu epizodu premijerno gledamo u ponedjeljak, 2. studenog u 21.05h, ali nastavljamo ekskluzivno pratiti drugu sezonu dramske serije Ostavljeni ponedjeljkom u 03.00h po lokalnom vremenu, te istog dana u udarnom terminu od 20.05h. Subota u 22.00h na Cinemaxu rezervirana je za dramsku hit-seriju Kirurg II.
 
 
Od scenaristice i izvršne producentice Moire Walley-Beckett, tri puta nominirane za Emmy, (Breaking Bad) na HBO stiže nova serija Krv i suze (Flesh and Bone). Premijera će biti 9. studenog u 21.05h, samo dan nakon američke premijere. Serija se na neustrašiv način bavi istraživanjem okrutnosti i glamura baletnog svijeta. 
 
Gledatelji kanala HBO Comedy i dalje se mogu subotom u 21.30 zabavljati uz nove epizode druge sezone Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom.
 
PREMIJERNI DOKUMENTARCI I SPECIJALI
 
Ljubitelje dokumentarnih filmova razveselit će vijest da studeni na HBO donosi i za Oscara nominiranu dokumentarnu priču – Posljednji dani u Vijetnamu (5. studenog u 21.35h). 
Zločin misli: Slučaj policajca kanibala HBO emitira 26. studenog u 21.45h.  
Katt Williams: Neprocjenjivo: Život poslije smrti - Urnebesan duhovit i energičan komičar/reper/glumac, Katt Williams, vraća se na HBO u svom drugom stand-up specijalu.
 
 
Legendarna rock grupa U2 udružila se s HBO-om u zajedničkom prpjektu snimanja dva specijala - dokumentarnog filma koji prati događanja iza scene, i specijala Turneja Innocence + Experience: Koncert u Parizu. Specijal u režiji Hamisha Hamiltona biti će premijerno dostupan na HBO GO-u i HBO on Demandu od 15. studenog.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala