Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kruške i jabuke od danas na HRT-u
Kulinarski show koji nakon pauze od 13 godina ponovno počinje s prikazivanjem, već nam u prvoj epizodi obećaje ukusna jela i mnogo zabave

"Kruške i jabuke" od danas na HRT-u

Na HTV se vraća kulinarski show Kruške i jabuke. Od ponedjeljka do četvrtka počevši od 2. studenog popodne na Drugom programu, pod voditeljskom palicom Duška Ćurlića kuhaju dobro poznati kulinarski majstori i njihovi kuharski pomoćnici.

Ovaj kuharski dvoboj u kojem se natječu dvije ekipe, svaka sastavljena od kuhara i njegovog pomoćnika, podsjeća nas i pokazuje koliko kuhanje s malo namirnica i u kratkom vremenu može biti zabavno i kreativno, a pripremljeno jelo ukusno i slasno.
 
 
U prvoj ovosezonskoj emisiji sudjeluju dobro poznati kulinarski majstori, sudionici kuharskih dvoboja u ranijim sezonama - Lidija Kralj i Slavko Večerić. Vrsnim profesionalnim kuharima u dvadesetominutnom natjecanju pridružit će se kuhari amateri - Lidiji Kralj fotograf iz Zagreba Božidar Prezelj, a Slavku Večeriću ekonomistica iz Dubrovnika Marija Prce-Dabić.
 
Koje namirnice će donijeti kuharski pomoćnici, koje jelo će kuhati ekipa Kruške a koje ekipa Jabuke te čije jelo će se više svidjeti publici u studiju, saznat ćemo u zabavnom i veselom nadmetanju.
 
 
U Brzoj košari pripremanju se jela prema odluci publike u studiju, a vidjet ćemo kako se u deset užurbanih minuta može skuhati ukusan obrok.
 
Popularni kuharski virtuoz David Skoko, koji je surađivao sa svjetskim kulinarskim zvjezdama kao što su npr. Lidia Bastianich i Anthony Bourdain, spravljat će zanimljive i nesvakodnevne riblje delicije.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala