Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.10.
Izdvajamo show "Tvoje lice zvuči poznato", serije "Nemoj nikome reći" i "Kalifornikacija" te tri filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.10.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Luku Bulića ćemo gledati kao Kemala Montena, Ivana Šarić kao Baayja Whitea, Maju Šuput kao Johna Travoltu, a Maju Posavec kao Gloriu Estefan. Dušan Bućan nastupit će kao grupa I Bee, a Renatu Sabljak gledat ćemo kao članicu Novih fosila. Zanimljiva će biti i transformacija Ivane Marić u Jacquesa Houdeka. Gost član žirija je Ivana Banfić.

Nemoj nikome reći, 1. sezona, epizoda 2/12, HTV1 u 22:40 sati
U Zagreb se vraća tajanstvena Emanuela. Helena će njezinu perspektivu prokomentirati pravilima sapunice i "autorskom koncepcijom antisapunice" koja je inspirirala njezin vlog.

Kalifornikacija, 7. sezona, epizoda 7/12, HTV2 u 23:30 sati
Rath traži da Hank prepravi svoj scenarij. Julijin šef doktor Dan daje joj savjet u vezi s karijerom, ali Hank i Levon ne slažu se s time. Charlie i Marcy razmatraju Stuovu ponudu dok im Atticusov stari rokerski batler Krull nudi alternativno rješenje financijskih nedaća.

FILMOVI

Komandos, HTV2 u 20:10 sati
Volite li akcijske filmove iz osamdesetih, onda je Komandos film koji će vam razgaliti srca. Ne rade više takve kao što je pukovnik John Matrix. Inteligentan, hladan pod pritiskom, impozantnih fizičkih mjera, ekspert u borilačkim vještinama i upotrebi vatrenog i borbenog oružja. Matrix je od svojih natprosječnih talenata napravio karijeru. On je komandos bez premca.

Green Lantern, Nova TV u 22:45 sati
U beskrajnom, mističnom Svemiru mala ali moćna sila djeluje stoljećima. Zaštitnici mira i pravde nazivaju se odred Green Lantern. To je bratstvo ratnika koji su prisegnuli održavati intergalaktički red, a svaki Green Lantern nosi prsten koji mu osigurava super moći. Kad novi neprijatelj Parallax zaprijeti narušiti odnos snaga u Svemiru, njihova sudbina i sudbina Zemlje leži u rukama novaka, prvog ikad izabranog iz ljudske vrste. Njegovo ime je Hal Jordan i nadareni je testni pilot!

Dosjei X, HTV1 u 00:30 sati
Poslije pet godina bavljenja natprirodnim pojavama i najneobičnijim slučajevima, vlada zatvara Dosijee X. Agenti Fox Mulder i Dana Scully dobiju jednostavnije zadatke – kao što je pronalaženje bombe u jednoj zgradi. Njih dvoje pronađu bombu ali je ne uspiju deaktivirati. Podvrgnuti su istrazi čiji je cilj da u potpunosti uništi njihov odnos...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala