Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezde kuhanjem Večere za 5 donirale 8000 kuna
Ricardo Luque kuha bolje od Borisa Kosmača, Ivane Radovniković i Antonele Malis

Zvijezde kuhanjem "Večere za 5" donirale 8000 kuna

Iako do nedavno na našim ekranima nismo imali prilike zaviriti u kuhinje slavnih i nešto manje slavnih osoba, ovoga puta je RTL televizija nadmašila samu sebe. Čini se kako se vode politikom - dok ide - ide...

Osim što svakodnevno u relativno gledanom vremenskom terminu emitiraju čak dvije kulinarske emisije za redom ("Večera za 5", "Punom parom"), subotom smo u "Prime Timeu" gledali i dvosatnu "Večeru za 5 sa zvijezdama"?!

Ideja je hvale vrijedna iz razloga što se tzv. slavni upuštaju u kuharske majstorije, ne bi li donirali novac u dobrotvorne svrhe (i malkice promovirali sami sebe). No što je previše - previše je!

Večeras su nam svoje "male tajne, velikih majstora kuhinje" otkrile sve same "face" - pjevačica Ivana Radovniković, pjevač Ricardo Luque (koji je i fagotist), operna pjevačica Antonela Malis te Boris Kosmač, vlasnik modnih licenci, imitator i voditelj. Suma sumarum - tri poluzvijezde i jedna anonimka.

Tim redom bila su nam predstavljena četiri menija. Ivanin je bio sastavljen od "Dalmatinske plate", "Polpeta na mornarski" te "Shwartzwald sladoleda", a Ricardo je ponudio jela iz njegove domovine, Venezuele (i okolnih zemalja) - "Sopa de Auyama", "Pavilon criollo" i "Post tre criollo". Antonela se najviše potrudila, servirajući i šampanjac za dobrodošlicu, a zatim "Crnomorski zalogaj" (s Beluga kavijarom)! te jela naziva "Moj mediteran" i "Faros".

Boris je goste dočekao u idiličnom samoborskom ambijentu, no meni, koji je izabrao za večeras bio je sve, samo ne samoborski. Jela je nazvao sukladno poslu kojim se bavi - "Miss turizma" (žabe u citron sosu), "Svjetski izbor" (fondue sa sirom), a desert - "Finale model svijeta" (piškote u kremi). Goste je iznenadio koktel majstorom, koji je napravio odličan koktel dobrodošlice.

No ipak, zahvaljujući RTL televiziji, koja i na taj način pokušava pomoći "malim ljudima", ček od 8 000 kuna otišao je u ruke nekoga, kome je svaka kuna zasigurno potrebna - Robertu Zguriću iz Velike Gorice, koji boluje od Downovog sindroma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 23.11.2008. 2:20
    znam - gledala i slušala - "f.. the poor" - al kad je tak! buuhuhuuu
  • #2
    0 0
    mario mario @ 23.11.2008. 2:14

    A tako to obično bude, rijetki su bogataši i "zvijezde" koji u tišini udijele svoj novac ili vrijeme, sve je to reklama i promocija. 

    Zato mi se i čini da je Tim Minchin dobro otpjevao. 

  • #1
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 23.11.2008. 2:06

    sve je to lijepo i krasno, no iskreno me zanima koliko zapravo košta cjelokupna realizacija emisije?!

    na kraju balade - poluzvijezde i zvjezdice dobiju potpuno besplatni promo trenutak (u ovom slučaju - sate), a neko siroče pokupi mrvice...

    cijela priča ispada sjajna i plemenita, no budimo iskreni - svi su se namirili, a ostatak, ako ga i bude, dobiva jadničak, radi kojeg je humanitarka i pokrenuta.

    moja ocjena

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala