Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leonardo DiCaprio žrtvovao zdravlje zbog novog filma
Riskirao je pothlađenost, jeo bizonovu jetru i spavao pored životinjskih leševa: sve kako bi se pripremio za film "The Revenant"

Leonardo DiCaprio žrtvovao zdravlje zbog novog filma

Prema riječima nepoznatog člana ekipe koja je radila na novom filmu Alejandra Gonzáleza Iñárritua The Revenant, snimanje je bilo čisti pakao!

Vanity Fair ekskluzivno donosi da je cijela ekipa na snimanju boravila na izrazito niskim temperaturama zbog čega su stalno bili prehlađeni, a neki od glumaca su puno vremena proveli u hladnoj vodi u kojoj su se smrzavali dok je jedan navodno gol snimao scenu borbe na ledenom terenu među 200 ljudi. Mnogi se bili skeptični prema ovim podacima pogotovo jer dolaze od nepoznate osobe, no onda se javio Leonardo DiCaprio s vlastitim iskustvom sa snimanja.

Podsjetimo, u filmu The Revenant DiCaprio glumi člana istraživačke ekipe u 19. stoljeću koji nakon brutalnog napada medvjeda bude ostavljen na samrti jer ekipa (predvođena Tomom Hardyjem) misli da je mrtav. No, Leo se oporavi i krene sam na težak put kroz hladnu divljinu prema spasu: glumac kaže da je snimanje bilo jednako mučno kao i sam film: "Bilo je barem 30 ili 40 sekvenci koje ulaze u najteže stvari koje sam ikada napravio", rekao je za Yahoo. "Morao sam ulaziti u smrznutu rijeku, spavati među životinjskim leševima, jesti neobične stvari. Bilo mi je užasno hladno tako da sam neprestano bio pothlađen. Mislio sam da ću se smrznuti."

"U filmu jedem sirovu bizonovu jetru , a reakcija koju ćete vidjeti je realna jer sam je stvarno morao jesti. Alejandro je bio oduševljen i ostavio ju je jer govori sama za sebe. Instinktivna reakcija", rekao je.

Iako je za ovu ulogu morao puno žrtvovati, uključujući i vlastito zdravlje, Leo ne žali zbog toga i smatra da će ovo biti njegova najbolja uloga: "Znao sam u što se upuštam. Projekt je već dulje bio aktivan, samo nitko nije bio dovoljno lud da prihvati ulogu."

The Revenant u kina stiže početkom sljedeće godine (SAD 8. siječnja, Velika Britanija 15. siječnja, datum za Hrvatsku još nije poznat).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 3
    dragmio dragmio @ 23.10.2015. 19:23

    Pa ko ti je kriv kaj hoćeš gledat više nego potencijalno dobar film (imagine THAT) umjesto da si podgrijavaš hype za star warse. Are you, like, 108? ;)

  • #1
    0 0
    Butch butch @ 23.10.2015. 0:02

    naravno, kod nas nikad nista nije poznato, pogotovo kad su u pitanju poceci prikazivanja potencijalno dobrih filmova u kinima...

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala