Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.10.
Izdvajamo show "Tvoje lice zvuči poznato", novu hrvatsku seriju "Nemoj nikome reći" i tri filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.10.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.10.

SERIJE / EMISIJE

Mentalist, 6. sezona, epizode 7 i 8/22, RTL2 u 20 sati
Nakon eksplozije, DNK dokazi pokazuju da spaljena tijela pripadaju Haffneru, Stilesu i McAllisteru. Betram i Smith su u bijegu, no Smith se preda kada shvati da mu je život u opasnosti. Jane otkrije javnosti identitet Red Johna, koji, kad ga prepoznaju u baru, masakrira barmena.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Ova epizoda donosi nove izazove: Ivan Šarić bit će Tomislav Ivčić, Maja Šuput Džo Maračić Maki, Ivana Marić će biti Pink, a Maja Posavec slavni reper Eminem. Luka Bulić nastupit će kao Gracia, Saša Lozar kao grupa Eurythmics, a Renata Sabljak kao The Supremes.

Nemoj nikome reći, 1. sezona, epizoda 1/12, HTV1 u 22:30 sati
Nova televizijska serija predstavlja moderan život tinejdžera uz jednako suvremeni prikaz pri čemu se koriste Facebook, Twitter i Instagram uz mnoštvo animacija i ostalih vizualnih efekata. Život tinejdžerice Helene koja se s roditeljima seli iz Našica u Zagreb predstavljen je kroz niz videoblogova.

FILMOVI

Plan osvete, Doma TV u 20 sati
Victor je desna ruka šefu mafije Alphonsu, koji se suočen s problemom prijetećih pisama i smaknuća članova njegove bande. Darcy, Viktorov prijatelj koji također radi za Alphonsa, postaje opsjednut pronalaskom ubojice kako bi se dodvorio Alphonsu i osigurao bolji položaj u organizaciji. Usred svih tih događaja, Victor upoznaje Beatrice, tajanstvenu Francuskinju koja živi sa svojom majkom Valentinom, u zgradi preko puta Victora.

Kromofobija, MrežaTV u 20:05 sati
Film britanske redateljice Marthe Fiennes, u kojem jednu od glavnih uloga tumači njen brat, Ralph Fiennes, pruža nam uvid u život obitelji Aylesbury, čiji članovi konačno shvate da postoje i važnije stvari od novca.

Riddickove kronike, HTV2 u 20:10 sati
Atmosferična priča o skupini ljudi koja na negostoljubivom planetu pokušava preživjeti pred najezdom krvoločnih čudovišta, dobila je 2004. potpuno drukčiji nastavak. Režije se ponovno prihvatio David Twohy koji je prema likovima iz izvornika osmislio zaplet epskih razmjera, sasvim suprotan od scenskog i narativnog minimalizma Planeta tame.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala