Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.10.
Danas smo izabrali zabavne emisije (Zvjezdice, Maestro, Farma), seriju Carstvo poroka i tri filma

TV Preporuke dana – Subota 17.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Glazbeno natjecateljski show polako ulazi u drugu fazu natjecanja! Tko će večeras biti među 10 sretnika koji nastavljaju dalje?

Maestro, HTV1 u 20 sati
U trećoj emisiji studente dirigente vodimo na zanimljivo glazbeno putovanje, a vidjet ćemo i što se dogodilo s dirigentskom karijerom prošlogodišnjeg pobjednika Maestra, Ozrena Grabarića.

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Večeras saznajte tko od duelista napušta Farmu!

Carstvo poroka, 4. sezona, epizoda 3/12, HTV2 u 23:30 sati
Nucky je sumnjičav u vezi s prodajom zemljišta u Tampi koju vodi nekadašnji krijumčar alkohola Bill McCoy. Dok boravi ondje, Nucky se sprijatelji sa Sally Wheet, mjesnom vlasnicom tajnog lokala. Valentin Narcisse angažira privlačnu jazz pjevačicu Daughter Maitland za nastup u klubu Onyx, a poslije promišlja o Purnsleyjevom paktu s Bjelkom.

FILMOVI

Turist, HTV1 u 21:30 sati
Radnja filma vrti se oko Franka, američkog turista koji se nalazi u posjetu Italiji kako bi što prije zaboravio bivšu ljubav. Film je režirao Florian Henckel von Donnersmarck, a glavne uloge tumače Johnny Depp i Angelina Jolie.

G.I. Joe: Osveta, Nova TV u 22:30 sati
Elitna postrojba G.I. Joe u ovom se nastavku bori protiv svojih starih neprijatelja, organizacije Cobra, ali se moraju suočiti i s prijetnjama iz vlade koje bi mogle ugroziti samo njihovo postojanje.

Predatori, RTL u 0:20 sati
Robert Rodriguez je koproducent i suradnik na scenariju novog poglavlja serijala koji je postao dio opće kulture - serijala o nemilosrdim ubojicama - Predatorima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala