Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Godzilla vs. Kong stiže 2020.!
Warner Bros. i Legendary su na oduševljenje fanova odlučili spojiti franšize i produžiti suradnju

"Godzilla vs. Kong" stiže 2020.!

U srijedu je stigla odlična vijest za fanove Godzille i King Konga: dva studija su odlučili spojiti franšize i zajednički film planiraju za 2020. godinu!

Monarch, tajna vladina organizacija koja je otkrila Godzillu u filmu iz 2014. godine će svoju potragu nastaviti u još nekoliko filmova, uključujući i Godzillin nastavak. Trenutno su u planu tri filma: Kong: Skull Island (produkcija počinje 19.10. ove godine, u kinima se očekuje 2017.), Godzilla 2 (u kinima 2018.) nakon čega nas čeka Godzilla vs. Kong spomenute 2020. godine.

Warner Bros. i Legendary su se udružili još 2014. godine za prvi Godzilla film pod uvjetom da će se Godzilla 2 u kinima naći 8. lipnja 2018. godine. Ubrzo nakon toga je Legendary sklopio dogovor s Universalom čime je dobio dodatna prava na likove iz Tohovog Godzilla svijeta (Rodan, Mothra, i King Ghidorah) koje ćemo gledati u novom nastavku. Upravo njihov dogovor je stvorio temelje za razvoj daljnje franšize koja će se fokusirati na organizaciju Monarch, Godzillu, King Konga i ostale poznate likove.

"Publika je odlično reagirala na Godzillu. Sretan sam što vam mogu otkriti da je taj film bio samo početak jednog epskog novog svijeta. Kao dugogodišnji fan tih likova i sâm sam htio vidjeti susret dvaju svjetova tako da sam oduševljen što ćemo raditi takve filmove", izjavio je predsjednik Legendaryja Thomas Tull, a s njim se slaže predsjednik Bros.-a Kevin Tsujihara: "Fanovi vole ove velike filmove i ove kultne likove, a veće od ovog stvarno ne može."

Godzilla iz 2014. godine je bila veliki hit i diljem svijeta je zaradila 529 milijuna dolara na budžetu od 160 milijuna, a kritike su bile mahom pozitivne.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala