Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednja sezona Bansheeja stiže u siječnju
Ekipa iz Bansheeja se sprema za finalni okršaj u završnoj sezoni ove kriminalističke serije

Posljednja sezona "Bansheeja" stiže u siječnju

 Nakon odlično praćene 3 sezone kriminalističke serije Banshee Cinemax priprema završnu sezonu. "Banshee" je jedna od rijetkih televizijskih serijala čija posljednja sezona dolazi kao želja samih kreatora serije (Jonathan Tropper, David Schickler), a nije podlegla sudbini mnogih koje su naprečac ukinute zbog loše gledanosti. 

Jonathan Tropper je ranije ove godine povodom finalne sezone rekao - "Iako smo ozbiljno razmišljali i o 5. sezoni, uvijek sam govorio kako je kada je priča ispričana do kraja vrijeme za druge stvari, a to vrijeme je sada došlo."

Glavni lik serije Lucas Hood kroz sve 3 sezone savršeno je balansirao na tanašnoj crti između kriminala i pravde, odnosno svoje kriminalne karijere i preuzetog identiteta lokalnog šerifa u malom američkom gradu.

Napokon stiže i konkretan datum premijere 4., odnosno finalne sezone u kojoj ćemo dobiti zaključak priče, povezati sve nepovezane krajeve i konačno se oprostiti od ovih šarolikih likova. Završnih 8 epizoda serije u SAD-u krenut će 29. siječnja iduće godine na Cinemaxu. 

U novoj sezoni pojavit će se i neki novi likovi, prvenstveno mislimo na specijalnu agenticu koja dolazi u gradić Banshee kako bi istražila dosadašnje čudne događaje (kojih, napomenimo, nije bilo malo). U liku agentice staroj glumačkoj ekipi pridružit će se Eliza Dushku, najprepoznatljivija po ulozi u seriji Kuća lutaka

Na malim ekranima posljednji put u ovoj formaciji vidjet ćemo Antonyja Starra u glavnoj ulozi, te Ivanu Milicevic, Hoona Leeja, Ulricha Thomsena i Frankieja Faisona u sporednim ulogama. Uzbudljive scene koje najavljuju posljednji okršaj u Bansheeju pogledajte niže u kratkom traileru. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala