Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Igre prijestolja dobit će još jednu crvenu svećenicu
Britanska glumica Melanie Liburd u šestoj će sezoni igrati svećenicu Gospodara svjetlosti R’hllora

Nova sezona "Igre prijestolja" dobit će još jednu crvenu svećenicu

Nova sezona serije Igre prijestolja vraća se u proljeće 2016. godine, snimanje je počelo, a audicije za popunjavanje praznih mjesta za nove uloge za nadolazeću sezonu već su pri kraju. 

Kako donosi Deadline britanska glumica Melanie Liburd (CSI: Las Vegas, Dracula, Stalker) bila je na audiciji za ulogu crvene svećenice, tako da su odmah krenula nagađanja o još jednom novom liku u sljedećoj sezoni i što će se dogoditi s crvenom svećenicom Melisandre, koja je prisutna od druge sezone i igra je glumica Carice van Houten.
 
 

Day of exploring and befriending the locals in Peniscola Spain.

Fotografiju objavljuje Melanie Liburd (@mellyliburd)

 
 
Sudeći prema objavama na stranicama portala fanova Igre prijestolja Watchers on the Wall i Winter is Coming, Melisandre više neće biti jedina vještica, jer u seriju dolazi nova svećenica po imenu Kinvara. Kinvara je izgleda crvena svećenica Gospodara svjetlosti R’hllora, slično kao Melisandre, jedino što ona vjeruje da je Khalessi spasiteljica Sedam kraljevstava, a ne Stannis. Ona se udružuje s Tyronom da uvjere narod Meereena da su oboje privremeni vladari grada dok se Daenerys ne vrati budući da su je na kraju 5. sezone okružili Dothraki. 
 
Ova teorija nema direktno uporište u knjigama Georgea R. R. Martina, ali u petoj knjizi Ples zmajeva veliki svećenik Gospodara svjetlosti Benerro šalje svoga svećenika Moqorra da ponudi pomoć Daenerys, pa neki pretpostavljaju da će Liburd biti filmska verzija Moqorra.
 
Liburd se prije nekoliko dana na svome Instagram profilu pohvalila slikom sa snimanja serije, a naš zaključak je da su, sudeći prema dosadašnjem razvoju radnje serije koja dosada nije striktno pratila knjige, sve mogućnosti otvorene.
 
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala