Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraljica sapunica Joan Collins se osramotila na nacionalnoj televiziji
75-godišnja carica televizije nema pojma gdje su New York i Los Angeles

Kraljica sapunica Joan Collins se osramotila na nacionalnoj televiziji

Iako je u legendarnoj "Dinastiji" glumila visoko obrazovanu elegantnu damu, 75-godišnja Joan Collins to zapravo nije, barem kad je u pitanju elementarno poznavanje zemljopisa. Dobro, Hrvatima je možda elementarno jer već u osnovnoj školi bubaju američke savezne države i uče njihov raspored na karti, ali od jedne slavne glumice ipak se očekivalo da zna gdje je, primjerice, Miami. Joan Collins - nula bodova.

Glumica je gostovala na postaji CBS, a nakon što ju je voditelj David Price zamolio da odradi vremensku prognozu, objeručke je prihvatila. Nakon što je došla pred kartu i počela nesigurno upirati prstom, na vidjelo je izašlo svo njezino nepoznavanje zemljopisa - nije znala gdje su Los Angeles i New York, krivo je pokazala Miami i Arkansas...

Price nije mogao sakriti iznenađenje, pokušavajući sve pretvoriti u duhovitu situaciju. Materijala nije imao - zvijezda sapunica i jedna od najbolje odjevenih "zrelih dama u Hollywoodu" doista nema blagog pojma o SAD-u. Nažalost, nije se radilo o late night showu u kojem bi voditelj glumicu dodatno podbadao pitanjima i pokazao njezinu praznu paletu znanja, pa se snalažljivi voditelj domislio i okrenuo priču u drugom smjeru.

Ionako, smiju joj se uglavnom s naše strane Atlantika - oko 50% Amerikanaca ne zna nabrojati savezne države, a kamoli ih pokazati na karti. Prema nekim istraživanjima, osam posto tog bisernog naroda ne zna niti što znači kratica USA.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala