Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova kriminalistička serija o dvostrukom životu uspješne kirurginje
Serija "U rukama mafije" kreće sa prikazivanjem 10. listopada na Doma TV-u

Nova kriminalistička serija o dvostrukom životu uspješne kirurginje

Doma TV premijerno donosi napetu kriminalističku seriju U rukama mafije o mladoj kirurginji iz Chicaga koja skriva mračnu tajnu - nakon što joj brat upadne u kockarske dugove, prisiljena je raditi kao liječnica za mafiju dok istovremeno radi u vrhunskoj bolnici u Chicagu.

Iako poznata kao izvrsna mlada liječnica u čikaškoj bolnici, dr. Grace Devlin (Jordana Spiro) ima mračnu tajnu. Budući da je odrasla u opasnoj četvrti Chicaga, Grace i njezina obitelj dobro poznaju način na koji organizirani kriminal kontrolira četvrt. Stoga, kad se njezin brat Nate (Jesse Lee Soffer) zamjeri mafiji zbog neplaćenih kockarskih dugova, Grace potajno ponudi svoje medicinske usluge mafijaškom šefu Paulu Morettiju (Michael Rapaport) u zamjenu za bratov život.

Kad se svjedok Ralph Severino (Donald A. Schroeder) razboli noć prije zakazanog svjedočenja protiv Morettija, on postane Gracein pacijent. Moretti sazna da je Severino hospitaliziran i naredi Grace da se pobrine da Severino ne preživi operaciju. Situaciju dodatno komplicira činjenica da Grace liječi Constantinea Alexandera (William Forsythe), Morettijeva prethodnika i mafijaškog šefa nedavno puštenog iz zatvora koji se želi vratiti na vrh.

Grace se istovremeno mora nositi i sa znatiželjnom majkom Daniellom (Wendy Makkena) i dečkom dr. Brettom Robinsonom (Zach Gilford), od kojih pokušava sakriti da vodi dvostruki život i pomaže kriminalcima. Moretti ubrzo iznenada nestane, pa Constantine Alexander iskoristi priliku i pokuša preuzeti njegov udio u poslu s aparatima za poker. Međutim, on u pomoć zove Grace, koja se nikako ne bi smjela zamjeriti Morettiju i pomoći njegovom najljućem suparniku. U suprotnome, život njezina brata Natea mogao bi biti u opasnosti.

Kako će završiti ova opasna igra? Hoće li Grace uspješno sakriti činjenicu da pomaže mafiji od majke, dečka i kolega u vrhunskoj čikaškoj bolnici i tako spasiti bratov život, ali i vlastiti ugled?

Serija je snimljena prema knjizi Rona Felbera Il Dottore: The Double Life of a Mafia Doctor.

Nikako ne propustite napetu seriju U rukama mafije o liječnici koja vodi dvostruki život kako bi spasila bratov život, od 10. listopada, subotom i nedjeljom premijerno na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala