Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere na TV 1000
I ovoga listopada možete uživati u izvrsnim filmskim naslovima i to svakoga ponedjeljka od 20:30h na TV 1000

Premijere na TV 1000

Kao i svakog mjeseca, najbolje filmove hollywoodske produkcije na TV 1000 gledamo ponedjeljkom u 20:30h, pa ćemo tako u listopadu gledati Soderberghov film Moj život s Liberaceom, s Michaelom Douglasom, Mattom Damonom i Danom Aykroydom, znanstveno fanstastični triler Okrug 9, horor dramu Byzantium i napeti horor triler 30 dana noći.

Moj život s Liberaceom, 5.10. u 20:30h
U glavnim ulogama: Michael Douglas, Matt Damon, Dan Aykroyd, Scott Bakula, Rob Lowe

Redatelj Steven Soderbergh u ovoj biografskoj drami istražuje odnos kitnjastog pijanista Liberacea (Michael Douglas) i njegova dugogodišnjeg partnera Scotta Thorsona (Matt Damon) na temelju Thorsonovih memoara. Pijanist i šoumen Liberace bio je vrlo popularan kad se u ljeto 1977. upustio u petogodišnju vezu s mnogo mlađim Thorsonom. Premda su promatračima ostavljali dojam kao potpuna suprotnost, dvojica su muškaraca vrlo brzo uspostavila intimnu vezu koja je Thorsona uvela u glamurozni svijet šoubiznisa i otkrila dotad nepoznatu stranu njegova starijeg ljubavnika.

Okrug 9, 12.10. u 20:30h
U glavnim ulogama: Sharlto Copley, Jason Cope, David James, Vanessa Haywood, Mandla Gaduka

Prošlo je 28 godina otkako su vanzemaljci uspostavili kontakt sa Zemljom, ali nije došlo do napada s neba niti do nekog velikog tehnološkog otkrića koje bi unaprijedilo naše društvo. Vanzemaljci su zapravo primljeni kao izbjeglice. Bili su to posljednji predstavnici svoje vrste i vlada Južnoafričke Republike smjestila ih je u improvizirani Okrug 9 dok političari i svjetski vođe ne odluče kako riješiti tu situaciju. Ljudi su se počeli pribojavati nepozvanih pridošlica, pa je privatna tvrtka Multi-National United (MNU) dobila zadatak da kontrolira vanzemaljce. No MNU ne zanima njihova dobrobit, već želi saznati kako funkcionira njihovo oružje. To bi im otkriće donijelo golemu zaradu potrebnu za financiranje istraživanja. Nažalost, za aktivaciju tog vrlo naprednog oružja potreban je vanzemaljski DNK. Nakon izlaganja agenta MNU-a Wikusa van der Merwea (Sharlto Copley) biotehnologiji koja uzrokuje mutaciju DNK-a, rastu napetosti između vanzemaljaca i ljudi. Samo Wikus može aktivirati vanzemaljsku tehnologiju, pa ubrzo postaje najtraženiji čovjek na Zemlji. Izopćen i izoliran povlači se u Okrug 9 u očajničkom pokušaju da pobjegne progoniteljima. 

Byzantium, 19.10. u 20:30h
U glavnim ulogama: Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Sam Riley, Warren Brown, Thure Lindhardt

Tijekom Napoleonskih ratova mladu je Eleanor (Saoirse Ronan) napustila majka Clara (Gemma Arterton) zbog strastvene veze. Dva stoljeća kasnije obje su žene u bijegu i utočište pronalaze u oronulom gradiću na moru. Ondje Clara zamjećuje usamljenog Noela koji je upravo naslijedio hotel Byzantium, nekoć uspješan pansion koji se sad nalazi u ruševnom stanju. Starija vampirica ubrzo pretvara Byzantium u improvizirani bordel u kojem sa svojom mladom suputnicom može utažiti žeđ za ljudskom krvlju i ostati neprimijećena. Nakon niza zagonetnih nestanaka u uspavanom obalnom gradiću polako se počinju nazirati obrisi Clarine i Eleanorine krvave prošlosti. Pitanje je trenutka kad će morati ponovno pobjeći ili se suočiti s posljedicama. 

30 dana noći, 26.10. u 20:30h
U glavnim ulogama: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster, Mark Boone Junior

U gradiću Barrowu na Aljaski jedna noć može trajati cijelu vječnost. Zbog svoje lokacije na samom sjeveru arktičkoga kruga gradić na jedan mjesec svake godine uranja u potpunu tamu. Premda se lokalno stanovništvo već naviklo na dugotrajni mrak, ove će godine iz duge i nepopustljive noći proizaći nešto zlokobno. Kad pomahnitala horda vampira preuzme kontrolu nad gradskim ulicama i prestravljene građane pretvori u hranu, lokalni šerif (Josh Hartnett), njegova žena i mala, ali otporna skupina preživjelih morat će odabrati žele li spasiti sebe ili nekolicini preostalih članova zajednice pomoći da prežive krvavu opsadu. Prema istoimenom stravičnom stripu Stevea Nilesa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala