Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje MAXtv Filmomanija 9 – revija dobrog filma!
Ovogodišnja revija dobrog filma trajat će puna dva tjedna (1. – 14. listopada) što ju čini najdužom od svih do sad

Počinje MAXtv Filmomanija 9 – revija dobrog filma!

Od danas, 1. listopada svi ljubitelji kvalitetnog filma odnosno sedme umjetnosti konačno će doći na svoje, jer u Zagrebu – ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol – pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma započinje deveta po redu revija dobrog filma – MAXtv Filmomanija!

Riječ je o već tradicionalnoj reviji koja nam donosi sve ono najbolje što se tiče svijeta filma snimljeno i prikazano u posljednjih 365 dana na raznim međunarodnim filmskim festivalima kao što su Cannes, Berlin, Venecija, New York, Toronto, Sundance, London i deseci drugih.

Ovogodišnja revija dobrog filma posebno se ističe i po tome što će po prvi puta u svojoj povijesti trajati čak puna dva tjedna – u razdoblju od 1. do 14. listopada. Dosadašnje revije uglavnom su trajale desetak dana, a ove godine odlučili smo produžiti prikazivanje filmova na MAXtv Filmomaniji na još tri dana i tako onim najkvalitetnijim i najatraktivnijim filmovima dati po još jednu projekciju više kako bi ih što veći broj posjetitelja mogao pogledati.

„Dugogodišnja dobra suradnja Continental filma, Cineplexxa i HT-a ove nam godine donosi i nešto novo! Po prvi put korisnici HT usluga i HT zaposlenici uz jednu kupljenu ulaznicu drugu ulaznicu dobit će gratis tijekom svih dana trajanja revije. Uživajte u narednih 14 dana u vrhunskim filmovima“, ispred Hrvatskog Telekoma izjavila je direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu Sanja Milinović.

Gospodin Holmes, Bill Condon

Cijena pojedinačne kinoulaznice iznosi 25 kuna, a osim posebne pogodnosti za korisnike HT usluga i HT zaposlenika također je kao i prijašnjih godina moguće kupiti veliki paket ulaznica koji uključuje kupnju 10 kinoulaznica za deset različitih filmova po cijeni od 20 kuna. Kompletan popis filmova i raspored projekcija možete pogledati na službenoj stranici kina Cineplexx.

Od filmova koji se posebno moraju izdvojiti, a koji će se prikazivati u sklopu ovogodišnje revije MAXtv Filmomanija svakako su Ljubav 3D (Love 3D) redatelja Gaspara Noea, najkontroverzniji film snimljen u posljednjem desetljeću; Jastog (The Lobster) redatelja Yorgosa Lanthimosa; Gospodin Holmes (Mr. Holmes) redatelja Billa Condona; Dnevnik jedne tinejdžerice (Diary of a Teenage Girl) redateljice Marielle Heller; Baka (Grandma) redatelja Paula Weitza; Zubati (Tusk) redatelja Kevina Smitha; Cijena slave (La Rancon de la Glorie) redatelja Xaviera Beauvoisa i Microbe i Gasoil (Microbe et Gasoil) redatelja Michela Gondryja.

Vidimo se na MAXtv Filmomaniji 9 u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala