Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jessica Jones sigurno nije jutarnji tip
Prvi kadrovi novog trailera Marvelove serije prikazuju Jessicu Jones nakon očigledno burne noći

"Jessica Jones" sigurno nije jutarnji tip

 Nakon što je prvi najavni video za Marvelovu seriju "Jessica Jones" ostavio nedefinirani dojam serije, iako priznajemo kako je donekle kratko predstavio središnji lik, Netflix je objavio prvi teaser trailer s kadrovima iz serije. 

Ovog puta u manje od minute video isječka upoznajemo supersnagu Jessice Jones i njezinu "jutarnju" rutinu. Nakon očito burne noći zadnje što junakinja želi čuti je zvono budilice. Kratka scena koju možete vidjeti niže s humorom prikazuje vidno nesređen život ove superjunakinje i privatne detektivke. 

Kako je ranije najavljeno "Jessica Jones" je druga u nizu od četiri serije (uz Daredevila, Lukea Cagea i The Defenders) koje je Marvel pripremio s Netflixom s fokusom na tim superjunaka poznatih pod nazivom The Defenders

Radnja serije prati život Jessice Jones nakon tragičnog kraja njezine kratkotrajne superjunačke karijere, koja u New Yorku ponovno gradi svoj život kao privatna detektivka.

Uz Krysten Ritter koja je preuzela vodeću ulogu u seriji glume i David Tennant kao glavni zlikovac Kilgrave, Mike Colter kao Luke Cage, Rachael Taylor kao Trish Walker,najbolja prijateljica Jessice Jones, te Carrie-Anne Moss kao glavna saveznica naslovne junakinje. 

  "Jessica Jones" s Krysten Ritter u glavnoj ulozi premijeru će imati 20. studenog na Netflix streaming usluzi. Svih 13 epizoda od sat vremena trajanja spremno je za emitiranje, a nakon odličnog uspjeha "Daredevila" ne sumnjamo da će i lik Krysten Ritter okupiti mnoštvo obožavatelja. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala