Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.9.
Čeka nas show "Tvoje lice zvuči poznato", serija "Kalifornikacija" i odlični filmove (izdvajamo našu humornu dramu "Zagreb Cappuccino")

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.9.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.9.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL u 20 sati

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
U večerašnjoj emisiji nas čekaju još šokantnije transformacije! Maju Posavec ćemo vidjeti u ulozi frontmena grupe Hladno pivo, Ivana Marić najavila je vrhunski nastup u liku Gwen Stefani, Dušana Bućana ćemo ponovno gledati u ženskom liku kao Meghan Trainor, Maja Šuput postat će macho muškarac Robin Thick, Saša Lozar će nas oduševiti kao Jelena Rozga, Luka Bulić kao Celine Dion, Renata Sabljak kao Whitney Houston, a Ivan Šarić morat će se transfomirati u Boba Marleya! Pridruženi član žirija u trećoj epizodi će biti Davor Gobac.

Kalifornikacija, 7. sezona, epizoda 3/12, HTV2 u 23:35 sati
Hank sjedi na audiciji dok se Levon pokušava zbližiti s Rathovom pomoćnicom Melanie. Hank dobiva svoju prvu epizodu što ozlojedi njegove kolege.

FILMOVI

Slučaj Pelikan, Doma TV u 20 sati
Dokazivanje studenata uvijek je poželjna karakteristika, no Darby je to učinila na području koje ne prašta, mutnim poslovima najviše politike. Julia Roberts je napisala "Slučaj Pelikan" čija bi je istina mogla ubiti...

Dan kad se Zemlja zaustavila, HTV2 u 20 sati
Moderna verzija kultnog SF klasika iz 1951. sa Keanu Reevesom u ulozi dobroćudnog izvanzemaljca Klaatua. Film je režirao Scott Derrickson, a od ostalih uloga treba spomenuti oskarovku Kathy Bates i Johna Cleesea.

Zagreb Cappuccino, HTV1 u 20 sati
Suvremeni hrvatski film urbane tematike sa Milom Elegović i Nelom Kocsis u glavnim ulogama o najboljim prijateljicama u ranim četrdesetim godinama.

Redovnice nastupaju , RTL u 22 sata
Glumica Whoopi Goldberg dobila je za ulogu u ovom filmu nagradu American Comedy, Golden Screen, nagradu Image, People s Choice te nominirana za Zlatni globus 1993. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala