Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.9.
Danas smo za vas izabrali Zvjezdice, Farmu, seriju "Dolina sreće" i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Subota 26.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.9.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Pred nama je nova epizoda glazbeno natjecateljskiog showa namjenjenog dječacima i djevojčicama do 15 godina. Prva epizoda nikoga nije ostavila ravnodušnog, a u novoj nas čeka samo još više iznenađenja!

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Neočekivani obrat se dogodio u jučerašnjoj emisiji. Iako je Gazdarica Anamarija izabrala Alda i Kristinu kao sluge vjerujući kako će svi dati šibicu Aldi te tako pozicionirati Kristinu kao prvu duelisticu, više šibica skupio je Aldo. Međutim, Aldo je spašen duela upravo zbog imuniteta kojega su mu osigurali gledatelji te je time Kristina postala prva duelistica, a za svog suparnika odabrala je Annu. Jedan od duelista napušta Farmu, a gubitnik ima pravo izabrati novog Gazdu! Ovaj tjedan se tako farmeri moraju nositi s dva odlaska s Farme: osim večerašnjeg odlaska gubitnika, u srijedu ju je Hrvoje dobrovoljno napustio.

Dolina sreće, 1. sezona, epizoda 5 i 6/6, HTV2 u 23:35 sati
Pred nama su dvije posljednje epizode prve sezone. U predzadnjoj epizodi Catherine pada u duboku depresiju kad sazna da je Tommy još na slobodi, a u zadnjoj situacija postaje napeta na Catherineinom rođendanu kada pijani Daniel otkrije drukčiju verziju prošlih događa s Becky.

FILMOVI

Dva tjedna za ljubav, Doma TV u 20 sati
Duhovite dijaloge u ovoj zabavnoj romantičnoj komediji izmjenjuju dvoje glumaca koji su danas velike zvijezde romantičnih komedija (Sandra Bullock i Hugh Grant), a neki ih uspoređuju s velikim filmskim ljubavnim parom Hepburn - Tracy.

Iluzionist, HTV1 u 20:05 sati
Eisenheim (Edward Norton) se rodio kao sin stolara u Austro-Ugarskoj. Jednog dana susreće putujućeg mađioničara kraj ceste. Nakon što mu mađioničar pokaže par trikova i on i stablo pod kojim je sjedio nestanu. Eisenheim ubrzo postaje opsjednut iluzijama. Također se zaljubi u Sophie (Jessica Biel), koja ja nažalost izvan njegovog dosega jer je ona član plemenite obitelji Von Teschen.

Na rubu divljine, HTV1 u 22:15 sati
Ova potresna i napeta priča o dva vrlo različita čovjeka na jedinstven način isprepliće uzbudljive, avanturističko-akcijske elemenate s psihološkom analizom ljudske prirode baveći se pitanjima povjerenja, paranoje i karaktera čovjeka suočenog sa životnom opasnošću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala