Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Goran Milić u Moskvi Sumamed nabavio bez recepta, za trećinu cijene
Nakon Moskve Milić i Martina Kiseljak idu u Sankt Peterburg

Goran Milić u Moskvi Sumamed nabavio bez recepta, za trećinu cijene

Dojam je da bi o Moskvi više doznali i znali prezentirati maturanti povratkom s jednotjednog maturalca no Goran Milić i Martina Kiseljak u tri emisije "Idemo na put s Goranom Milićem".

Srećom, o prometnim problemima (i zabranama snimanja) večeras se govorilo minimalno. Malo smo vidjeli razliku novogradnje (podzemne garaže) i "starogradnje"

Državni studentski domovi praktički su besplatni, oko 100 kuna godišnje, a ukupno studira milijun studenata. Vidjeli smo impresije i nekih naših studenata, kao i stranaca. Svi oni se uglavnom žale na hladnoću, ali i veličinu - prljavog grada.

U Moskvi izlazi na desetine dnevnih listova (šteta što nismo doznali točan broj), a koštaju od 2 - 4 kune. Zavirili smo i u redakciju jedinog lista koji izlazi na engleskom jeziku - "Moscow Times".

Najzanimljiviji je bio prilog o zdravstvu. U privatnu polikliniku dnevno dođe oko 1000 pacijenata, a na 3 urologa dolazi ih oko 60. Osnovni pregled košta 800 rubalja, što iznosi otprilike 160 kuna.

U Rusiji se antibiotici mogu kupiti bez recepta. Milić se otputio u tajnu misiju - kupio je Plivin Sumamed u ljekarni za samo 325,10 rubalja (60 kuna), dok isti u Hrvatskoj košta 200 kuna te se može nabaviti samo na recept!

Za sljedeću emisiju najavljen je Sankt Peterburg, Ermitage, dvorac Petra Velikog, razgovor s nogometašima Andrejom Aršavinom i našim Ivicom Križancem...

Nadamo se većem poletu, ali i dometu naših putopisaca. Od Milića i ekipe navikli smo na veću ocjenu od - prosječne trojke.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala