Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Listopad na HBO-u
Osim novih sezona popularnih serija, HBO u listopadu donosi i filmske premijere: "Oluja stoljeća", "U šumi", "Čuvari galaksije" i "Kockar"

Listopad na HBO-u

 
 
Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivne premijere novih sezona serija Kirurg i Preostali, kao i brojne hollywoodske blockbustere, dokumentarne filmove i specijale koji vas očekuju u listopadu. 
 
FILMSKE PREMIJERE
 
Blockbuster Oluja stoljeća (4. listopada u 20.05h) redatelja Stevena Qualea, stavlja nas direktno u srce oluje kako bismo doživjeli majku prirodu u njezinu najekstremnijem izdanju. 
 
Za 3 Oscara nominiran fantastični mjuzikl U šumi (11. listopada u 20.05h) gledatelje vodi u sasvim nove priče, prošarane glazbom i fantazijom. Film Roba Marshalla, prati klasične priče o Pepeljugi, Crvenkapici, Janku i čarobnom grahu i Matovilki te na mali ekran donosi sjajnu glumačku postavu: Meryl Streep, Emily Blunt, Jamesa Cordena, Annu Kendrick, Chrisa Pinea i mnoge druge.
 
 
Dvije nominacije za Oscara ove je godine osvojila neizmjerno zabavna akcijska avantura Čuvari galaksije (18. listopada u 20.05h). Svemirski pustolov Peter Quill postaje meta lovaca na glave nakon što ukrade kuglu za kojom traga podmukli zlikovac. Uz Chrisa Pratta glume i Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel i Bradley Cooper.
 
Krajem mjeseca na HBO stiže i krimi drama Kockar (25. listopada u 20.05h), redatelja Ruperta Wyatta. Jim Bennett (Mark Wahlberg) voli riskirati. Profesor engleskog i kockar visokim ulozima, Bennett stavlja sve na kocku kad pozajmi novac od gangstera i zauzvrat ponudi svoj život kao zalog. 
 
Listopad će na Cinemaxu biti oscarovski, jer je gotovo svaki naslov u okviru ciklusa Subotnje premijere ili nominiran ili okrunjen ovom prestižnom filmskom nagradom. Od Foxcatchera (3. listopada u 20.00h), nominiranog za pet Oscara, preko filma Ritam ludila (17. listopada u 20.15h) – ovogodišnjeg dobitnika tri zlatna kipića, do Mandarine (31. listopada u 20.30h), također nominiranog za Oscara. 
 
 
SERIJE
 
Ekskluzivna premijera 2. sezone za Emmy nominirane serije Kirurg (The Knick), u režiji oskarovca Stevena Soderbergha, biti će prikazana na Cinemaxu u subotu, 17. listopada u 22.00h, samo dan nakon američke premijere. U drami iz originalne Cinemax produkcije, Clive Owen, nominiran za Zlatni globus, igra glavnu ulogu Johna W. Thackeryja, briljantnog, ali o drogama ovisnog kirurga koji probija granice medicine, moralnosti i rase u njujorškoj bolnici 1900-ih. 
 
Druga sezona dramske serije Preostali (The Leftovers) iz originalne HBO produkcije, od Damona Lindelofa, suautora popularne serije Izgubljeni, temeljena na bestseleru Toma Perrotte iz 2011. godine, stiže na HBO. Ekskluzivna premijera biti će u isto vreme kad i u Americi: ponedjeljak, 5. listopada u 03.00h po lokalnom vremenu, te istog dana u udarnom terminu od 20.05h. 
 
 
PREMIJERE DOKUMENTARACA
 
Dokumentarnu priču Banksy u New Yorku koja prati kontroverznog britanskog uličnog umjetnika Banksyja, HBO će emitirati 15. listopada u 22.00h. 
 
Listopad na HBO još jednom donosi ekskluzivni šestodjelni dokumentarni serijal Pehist: Život i smrti Roberta Dursta, režisera i producenta Andrewa Jareckia razotkriva dugo zakopane informacije, pronađene tijekom njihove sedmogodišnje istrage o nizu neriješenih zločina i čovjeku osumnjičenom za njih – Robertu Durstu, potomku njujorške milijarderske obitelji Durst. Šest dijelova gledat ćemo ponedjeljkom (12. i 19. listopada), utorkom (13. i 20. listopada) i srijedom (14. i 21. listopada). 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala