Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sicario dobiva nastavak
Tek što je počeo s prikazivanjem već je najavljen i nastavak koji će se fokusirati na lik Benicia Del Tora

"Sicario" dobiva nastavak

Vijest da će neki film dobiti nastavak ponekad nas zna iznenaditi. Pogotovo kada taj film još nije ni stigao u kina odnosno tek se počeo prikazivati u tek nekoliko zemalja diljem svijeta. No Lionsgate je već objavio kako planiraju nastavak filma Sicario redatelja Denisa Villeneuvea. Scenarist Taylor Sheridan nadgledat će projekt na kojem će raditi i Villeneuve samo još nije poznato na koji način.

Ne znamo hoće li se Villeneuve vratiti u redateljsku stolicu, ali ono što znamo jest da će se radnja usmjeriti na tajanstvenog lika kojeg utjelovljuje Benicio Del Toro. Patrick Wachsberger, jedan od predsjednika Lionsgatea je rekao: "Prije no što je film izašao sam pričao s Denisom i pitao što se dogodilo s njegovim likom? Kud Benicio ide?".

Iako je s prikazivanjem krenuo prije tek nekoliko dana i to u samo nekoliko manjih zemalja, u Lionsgateu su već zadovoljni kritikama i komercijalnim uspjehom filma, a Wachsberger očito samo razmišlja o Oskarima: "Ovaj film ima potencijala za nekoliko Oskara - najbolji film, najbolji redatelj, najbolja kamera, najbolja glazba i naravno, najbolji glumci."

Film donosi priču o mladoj FBI agentici (Emily Blunt) koja se pridružuje tajnoj CIA operaciji. Operaciju predvode specijalac (Josh Brolin) i zagonetni savjetnik sumnjive prošlosti (Benicio Del Toro), a cilj im je svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Sicario je sa prikazivanjem u hrvatskim kinima krenuo 17. rujna.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala