Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jenna Coleman odlazi iz Doctora Whoa kako bi postala kraljica Viktorija
Nova sezona "Doctora Whoa" označava kraj za Claru i nove uloge za Jennu Coleman

Jenna Coleman odlazi iz "Doctora Whoa" kako bi postala kraljica Viktorija

Jenna Coleman, dugogodišnja partnerica glavnog junaka voljene britanske serije, napušta Doctor Whoa. BBC se i službeno oglasio kako bi potvrdio da će za glumicu nadolazeća 9. sezona serije biti i posljednja

Pred samu premijeru nove sezone "Doktora Whoa" proširile su se vijesti kako će omiljeni lik Clare, koju glumi Jenna Coleman, konačno napustiti serijal. Vijest je to koja nije iznenadila strastvene fanove serije jer su takav rasplet događaja mnogi očekivali. 

Glumica se po prvi puta na malim ekranima pojavila u ulozi Clare 1. rujna 2012. godine u epozodi Asylum of the Daleks, a nedugo nakon toga i postala je stalna članica neobičnog dua u TARDIS-u prvo uz Matta Smitha a zatim i uz Petera Capaldija u glavnoj ulozi. Kada i kako će Coleman, odnosno Clara, napustiti serijal nije poznato, no sigurno je nakon 9. sezone više nećemo gledati u toj ulozi.

Jenna Coleman svoju avanturu među zvijezdama zamijenila je novim televizijskim projektom u kojem će zasjati u glavnoj ulozi famozne kraljice Viktorije.

Povijesna drama Victoria mini serija je koja se sastoji od 8 nastavka, a pratit će rani život poznate britanske kraljice, jedne od najdugovječnijih vladara na tronu i kraljice koja je obilježila povijesni period koji je po njoj dobio i svoje ime. Radnja će pratiti kraljicu Viktoriju od njenoga 18. rođendana pa sve do udaje za princa Alberta. 

Mini serija "Victoria" sa snimanjem započinje već u listopadu, a u međuvremenu pogledajte 9. sezonu "Doktora Whoa", koja s emitiranjem započinje u Velikoj Britaniji 19. rujna. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala