Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.9.
Večeras smo za vas izabrali Zvjezdice, Farmu, seriju "Dolina sreće" i tri poznata filma

TV Preporuke dana – Subota 19.9.

Foto: RTL

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.9.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Pred nama je nova epizoda glazbeno natjecateljskiog showa namjenjenog dječacima i djevojčicama do 15 godina. Prva epizoda nikoga nije ostavila ravnodušnog, a u novoj nas čeka samo još više iznenađenja!

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Iako standardna procedura nalaže da se prvi duelist bira između dvoje sluga, a nakon toga on bira sebi protivnika ovoga puta produkcija showa je odlučila da zbog incidenta kojim su Anamarija i Marija prekršile pravilo Farme obje idu u dvoboj. Koja će od njih dvije ispasti vidjet ćemo u večerašnjoj emisiji. Kako gledatelji iz tjedna u tjedan imaju priliku glasati za omiljenog farmera te mu tim putem dodijeliti imunitet i ovoga tjedna je Hrvoje osvojio naklonost publike!

Dolina sreće, 1. sezona, epizoda 3 i 4/6, HTV2 u 23:55 sati
Tommy brutalno preuzima kontrolu nad situacijom kad policajka Kirsten McAskill zaustavi njega i Lewisa. Catherine se ponovno usredotoči na posao dok traži vlasnika sumnjive nekretnine na Aveniji Milton.

FILMOVI

Batman se vraća, Doma TV u 17:45 sati
Filmovi sa super junacima, temeljeni na uspješnim stripovskim predlošcima, uglavnom su spektakularno razigrani, atraktivni, šareni, puni specijalnih efekata, namijenjeni publici željnoj brze i lake zabave. Prva dva naslova serijala o Batmanu, u režiji legendarnog mračnjaka Tima Burtona, potpuna su suprotnost gore opisanim naslovima jer je riječ o mračnim, uznemirujućim naslovima jakoga autorskog pečata, pravim umjetničkim remek-djelima koja ipak nisu za svakoga.

Nedodirljivi, HTV1 u 20:05 sati
Ova topla emocionalna priča o prijateljstvu dva potpuno različita muškaraca inspirirana je istinitim događajima i u samo devet tjedana nakon kino premijere postala je najuspješniji francuski film svih vremena.

Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života , RTL u 0:00 sati
Drugi dio filmskog utjelovljenja popularne franšize o gotovo svemoćnoj Lari Croft pokazao je kako u njemu zabavu mogu naći i nešto stariji gledatelji, a ne samo oni koji su brojne sate proveli bezbrižno igrajući video-igrice s naslovnom junakinjom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala