Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.9.
Večeras smo za vas izabrali nove serije: krimi drame "Plijen" (John Simm) i "Crna lista" (James Spader) uz tri filma i reality emisije

TV Preporuke dana – Petak 11.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.9.

SERIJE / EMISIJE

Horvatovi, 1. sezona, epizoda 5/70, RTL u 19:55 sati
Muški članovi Horvatovih muku muče sa školom, a stariji Horvatovi s vođenjem nogometnog kluba Tekstilac. Nakon smrti predsjednika uprave njihova treće ligaškog kluba, vrijeme je za nove izbore a broj pretendenata za laskavu titulu je velik. Nikolina iskorištava Fedora koji misli da čekaju dijete, a Eva i Borna snose posljedice svoje male školske prevare.

Farma, Nova TV u 20:55 sati

Big Brother, RTL u 21 sat

Plijen, 1. sezona, epizoda 1/3, HTV2 u 21:35 sati
Inspekor Marcus Farrow (John Simm) je policajac kojeg svi vole. U sretnom je braku sa suprugom Abi (Heather Peace) s kojom ima dva sina, Maxa (Charlie Concannon) i Finna (Ezra Dent-Watson). Njegov život se nepovratno mijenja u samo jednom trenu: nađen je na poprištu brutalnog zločina, a svi dokazi ukazuju na njega!

Crna lista, 1. sezona, epizoda 1/22, HTV1 u 22:55 sati
Agenti FBI-a pokušavaju shvatiti zašto se suradnik nekih od najtraženijih kriminalaca (James Spader) predao i pristao im pomoći u zamjenu za suradnju s novom agenticom s kojom naizgled nema nikakve veze.

FILMOVI

Camorrin profesor, HTV3 u 20 sati
Priča o kriminalnoj karijeri 'Il professorea' koji je u zatvoru gdje korak po korak gradi svoje carstvo temeljeno na ubojstvima i drogama. Započinje rat kako bi uništio sve stare mafijaške bossove Camorra obitelji te postao 'šef svih šefova'.

Kraljevstvo nebesko, HTV2 u 20:05 sati
Orlando Bloom glumi lik Baliana, kovača koji je izgubio svoju obitelj i tako gotovo izgubio i svoju vjeru. Vjerski ratovi koji bjesne u dalekoj Svetoj Zemlji čine mu se tuđima, ali on ipak biva uvučen u tu strašnu dramu. Između poganstva i intriga srednjovjekovnoga Jeruzalema, on se zaljubljuje i pronalazi snagu za novi početak.

Zohan je zakon, Nova TV u 22:25 sati
Zohan Dvir je agent izraelskog Mossada koji sanja o tome da postane modni frizer. Na zadatku da uhvate Phantoma, poznatog terorista, on iskorištava kaos obračuna i lažira vlastitu smrt. Naoružan svojim škarama i svojom traženom knjigom popularnih frizura, on kreće u Ameriku. Kada ga svi otmjeni frizerski saloni u New Yorku odbiju, on se proslavi u jednom manje poznatom. Glasine o njegovoj iznimnoj posvećenosti detaljima se brzo prošire gradom i ubrzo žene stoje u redu kako bi sjedile u Zohanovoj stolici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala