Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na RTL-u počinju Zvjezdice, na Novoj Tvoje lice zvuči poznato
Čim je RTL objavio da starta njihov glazbeni show, stigao je odgovor iz Nove TV u obliku nove sezone popularne emisije

Na RTL-u počinju "Zvjezdice", na Novoj "Tvoje lice zvuči poznato"

Foto: RTL i Nova TV

Nakon što je RTL objavio datum početka prikazivanja nove sezone Big Brothera, Novoj TV nije trebalo dugo da početak nove Farme stavi dva dana poslije iako je reality navodno bio planiran za kraj rujna. Sad se ista stvar dogodilo s dvije nove emisije.

Čim je iz RTL-a stigla najava da glazbeni talent show Zvjezdice počinju ovu nedjelju, 13.9. u 20 sati, iz Nove TV je stigao odgovor u obliku druge sezone popularne glazbene emisije Tvoje lice zvuči poznato koja je također originalno trebala čekati kraj rujna.

Ovu nedjelju nas tako u istom terminu čekaju mlade glazbene nade u showu Zvjezdice, glazbeno natjecateljskom showu namijenjenom dječacima i djevojčicama uzrasta do 15 godina, a mlade talente će kroz show voditi Doris Pinčić Rogoznica. Glasovne sposobnosti će ocjenjivati stručni žiri u čijem su sastavu Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Zdravko Šljivac i Enis Bešlagić. Slično kao i u The Voiceu žiri ne vidi natjecatelje dok pjevaju, već samo informacije o pjevaču kojeg trenutno slušaju. Ukoliko im se pjevač svidi trebaju pritisnuti zeleni gumb nakon čega se stolica diže u razinu pozornice. No, još nije gotovo: ukoliko se usred pjesme predomisle, pritiskom na crveni gumb član žirija se vraća ispod razine pozornice, odnosno pjevač gubi njegov glas. Za prolazak dalje treba imati svih pet glasova.

U 20 sati počinje i nova sezona showa koji je prošle godine osvojio sve: Tvoje lice zvuči poznato. Novi natjecatelji TLZP-a su Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić, a voditelji su nezaobilazni duo Igor Mešin i Rene Bitorajac. U žiriju su ponovno Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se prodružio Branko Đurić Đuro. Četvrti član će se mijenjati u svakoj emisiji s time da ćemo u prvoj epizodi na tom mjestu gledati prošlogodišnjeg pobjednika Marija Petrekovića. Nova TV se s RTL-om odlučila boriti i na još jedan način: kod reklamiranja Farme iTLZP-a možete vidjeti natpis Proizvedeno u Hrvatskoj čime aludiraju da oni snimaju u Hrvatskoj dok RTL i Big Brother i Zvjezdice snima izvan Lijepe Naše.

U utorak, 8.9. je došlo do promjene na RTL-u: Zvjezdice će s prikazivanjem početi u subotu, 12.9., a za nedjelju nam slijedi poslastica Quentina Tarantina Nemilosrdni gadovi kojom će konkurirati Novoj TV!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala