Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U petak počinje Big Brother, 7.9. nova humorna drama Horvatovi
RTL polako počinje sa svojom jesenskom shemom u kojoj im je glavni adut popularni reality show, a uskoro stižu i "Zvjezdice"

U petak počinje "Big Brother", 7.9. nova humorna drama "Horvatovi"

Foto: RTL

Početak rujna na RTL donosi nove projekte od kojih je prvi nova sezona popularnog reality showa Big Brother.

Big Brother se vraća u velikom stilu na RTL: voditelji su Antonija Blaće i Sky Wikluh, kuća će treći put biti smještena izvan granica Hrvatske (Beograd), a očekuju nas stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Stanare će u borbi za novčanu nagradu od 700 tisuća kuna pratiti 50-ak kamera i 50-ak mikrofona u kući od 2000 kvadrata u kojoj su pravila otprije poznata: nema interneta, novina niti ikakvog kontakta s vanjskim svijetom. Gledatelji će ponovno odlučivati tko odlazi ili ostaje u Big Brother kući.

Humorna dramska serija Horvatovi je nastala prema španjolskom serijalu Los Serrano, jednom od najgledanijih serijala u Španjolskoj u kojoj se upravo snima deveta sezona. Glavne uloge imaju Bojana Gregorić i Goran Navojec, a premisa serije je što se dogodi kada udovac s tri sina ponovo sretne svoju mladenačku ljubav. Prva sezona ima 70 nastavaka i prikazivat će se svaki radni dan u 20 sati.

Zvjezdice su pak novi glazbeno-natjecateljski dječji show u kojem će klinci do 15 godina pokazati svoj pjevački talent, a na tom putu će ih pratiti uistinu zvjezdani žiri: Ivana Vrdoljak Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac. Potporu će im davati poznata RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a točan datum početka još nije poznat.

Tko su stanari nove Big Brother kuće saznat ćemo u petak, 4.9. od 21 sat kad počinje nova sezona na RTL-u, a hoće li domaća humorna drama Horvatovi osvojiti gledatelje vidjet ćemo od ponedjeljka, 7.9. u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala