Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 31.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 3 filma od kojih izdvajamo nepravedno zapostavljeno ostvarenje u opusu Stanleyja Kubricka

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 31.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 31.8.

SERIJE

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 60/70, Nova TV u 21:05 sati
Elif se predala, a Omer se ni na trenutak ne odvaja od nje. No Elif je uhićena i odvedena iza rešetaka. Dvoje ljubavnika postaje svjesno da su pred njima teški dani. Hoće li beskonačna ljubav koju Omer i Elif osjećaju jedno prema drugome biti dovoljna da prebrode sve nevolje i teškoće koje ih očekuju?

Zločinci u odijelima, 4. sezona, epizoda 15/16, HTV2 u 21:40 sati
U predzadnjoj epizodi 4. sezone bivši pomoćnik umrlog slavnog kipara je našao novo majstorovo djelo za koje Neal misli da je krivotvorina. High-tech skenerom posuđenim iz istrage o krivotvorenom djelu Neal, Mozzie i James otkrivaju točnu lokaciju Ellenine kutije s dokazima. No, Peterova nova šefica Amanda Calloway se ne slaže s njihovim sustavom rada...

Preljub, 1. sezona, epizoda 2/10, HTV1 u 21:50 sati
Za vrijeme godišnje ljetne zabave na imanju Butlera Noah ne može odoljeti tajanstvenoj Alison koju pak opterećuju druge brige, one sa svekrvom.

FILMOVI

Barry Lyndon, HTV3 u 20 sati
Ovo je nepravedno zapostavljeno ostvarenje u opusu Stanleyja Kubricka, impresivna ekranizacija romana britanskog pisca Williama Makepeacea Thackerayja. Ovaj monumentalni, po mnogočemu jedinstven film, nije odmah osvojio naklonost gledatelja i kritičara, no njegova je slava postupno rasla tijekom godina. Sudbina Redmonda Barryja na svojstven način predstavlja poznati redateljev mikrokozmos u kojem su ljudi tek nemoćni akteri kojima upravljaju sile.

Frajerica, HTV1 u 23:20 sati
Romantična komedija je smještena u 1959. godinu i govori o mladoj djevojci koja se zaposli kao sekretarica kod zgodnog šefa koji u njoj otkrije talent za brzo tipkanje.

Umorstvo u bazi Presidio, Nova TV u 23:45 sati
Policajac James Chandler (Lou Diamond Phillips) odluči temeljito istražiti ubojstvo narednikove majke u vojnoj bazi te započne istragu o umorstvu, unatoč tom što ga vojna policija uvjerava kako je narednikova žena žrtva pljačke. Kako bi utvrdili način na koji je žrtva umrla, Tara Jeffries (Victoria Pratt) odluči pomoći Chandleru u istrazi. Tijekom istrage Chandler se zbližava sa svojom novom partnericom, a shvati i kako mu preostaje sve manje vremena da razotkrije pravog ubojicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala